[NOVO!] Najbolja ponuda za najpopularniji kebab u Zagrebu - ALI KEBABA! Počastite se velikim menijem Falafel Vege tortilja ili Classic Kebab tortilja + pommes frites + Coca Cola/voda - za samo 32 kn!

436 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kebab po mjeri svakog nepca i gušta! Ugrabite vege ili mesni menu po fenomenalnoj cijeni! Kupon vrijedi za 1 menu i može se iskoristiti do 01.07.2020.

FALAFEL VEGE TORTILJA veliki menu

Lagano tostirana tortilja sa komadima idealno pečenog falafela te prilozima po vlastitom odabiru u blagom, ljutom ili fit umaku.

U menu su uključeni i pommes frites + Coca Cola ili voda.

CLASSIC KEBAB TORTILJA veliki menu

Lagano tostirana tortilja punjena s junećim mesom i prilozima po vlastitom odabiru uz blagi umak (majoneza, vrhnje i češnjak), ljuti umak (ketchup i chilli)  ili fit umak (jogurt i kopar).

U menu su uključeni i pommes frites + Coca Cola ili voda.

ALI KEBABA je vodeći hrvatski brand fast food restorana s dvanaest godina dugom tradicijom svjetski dobrog okusa!

"Svjetski dobar okus" je naša rečenica vodilja od samog osnutka, a danas predstavlja naš moto. Misao kojom se vodimo je "Izaberi jednu stvar i budi u njoj najbolji"!

Ono što smo izabrali jest da činimo ljude sretnima s našim kebabima!

Naši gosti su najvrjedniji i najposebniji dio Ali Kebaba te smo izuzetno ponosni što se njihov broj povećava iz tjedna u tjedan jer to znači da gosti prepoznaju našu strast i posvećenost njihovom zadovoljstvu.

Zadaća naših djelatnika je pobrinuti se da svaka poslužena porcija bude jednako dobra, po našim visokim standardima, te da se gost osjeća ugodno u našem restoranu pri svakom posjetu.