Odličan paket za svakog muškarca! Ugrabite BLEU HOMME paket od 2 pamučne majice s printom + 2 para Chill čarapa i začinite svoj stajling - za samo 199 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

BLEU HOMME - muška oaza za modu i lifestyle! Specifičan pristup tekstilu ne samo po lakoći održavanja, već i po dizajnu, krojevima i kvaliteti! Kupon se može iskoristiti do 31.07.2020.

BLEU HOMME je ekskluzivan i inovativan brand za muškarca koji zna što želi. Muškarac u BLEU HOMME košulji je uspješan, drži do sebe i teži savršenstvu u svemu pa tako i u odjeći. BLEU HOMME proizvodi učiniti će Vas jedinstvenim i prepoznatljivim. Košulja kao ključni odjevni predmet svakog muškarca dovedena je do savršenstva sa jedinstvenom NON-IRON tehnikom. 

BLEU HOMME - hrvatski lifestyle brand koji je za svoj primarni cilj zadao kupca kroz ponudu, inovativnost, stalni razvitak, ali i doživljaj same kupnje. Tvrtka koja ima specifičan pristup tekstilu, nije samo po lakoći održavanja, već i po dizajnu, krojevima i kvaliteti, iza kojih stoje čitav opus zaposlenika kako bismo kupcima pružili maksimalnu vrijednost, koji nas čine boljima svaki dan. Širina ponude, jedinstveni i prepoznatljivi proizvodi, čine BLEU HOMME brandom koji se pamti te kojem se i muškarci i žene vraćaju.

ODMAH po kupnji i primitku kupona poslati kupon s podacima za dostavu na mail order@bleuhomme.com ili s isprintanim kuponom preuzeti paket u bilo kojoj poslovnici BLEU HOMME / BLEU Emporio.

BLEU HOMME je brand vrhunske odjeće i modnih dodataka namijenjenih svakom modno osviještenom muškarcu. U našoj ponudi možete pronaći sve što trebate: od košulja posebne izrade, svilenih kravata, leptir mašni, mandžeta pa sve do kožne galanterije i donjeg rublja. BLEU HOMME predstavlja beskompromisnu kvalitetu materijala i načina izrade odjevnih i modnih artikala, izvrsnu vrijednost te impresivan stil proizvoda te je kao takav savršen izbor za svaku prigodu. Osim mode, sadrži i ostale trendi potrebe kako bi i sam lifestyle dio bio upotpunjen, a to su: razni modni dodaci, parfemi, selektivna pića, cigare i ostalo.

U BLEU HOMME tvrtki se konstantno ulaže u kvalitetu svojih proizvoda te zahvaljujući istome doživljavamo konstantni rast. Sinonim tvrtke je ‘Sve za moderni životni stil muškarca.’ te našu priču i uspjeh želimo graditi i s Vama.

BLEU HOMME lokacije: Arena Centar Zagreb / Mall of Split / Supernova Centar Zadar / Mercante Dubrovnik; BLEU EMPORIO lokacije: Trakošćanska 2, Zagreb / Vlaška 75b, Zagreb.