PodržimoNaše

[ZG] Njegovana koža koja zavodi, tretman lica koji će ga dubinski hidratizirati! U My Time Beauty Studio za samo 89 kn napravite piling + masažu + hidrataciju hijaluronom + maska protiv bora!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priuštite si licu tretman na kojem će Vam biti zahvalan! Kuponi su iskoristivi do 11.07.2020.!

Više o My Time Beauty Studiu pogledajte na facebook stranici OVDJE!


Hijaluronska kiselina
je sastavni dio vaše kože. Samo, ista je priča kao i kod kolagena – počinje slabiti što više starite. Možda i brže od drugih dijelova, hijaluronska kiselina se u koži počinje gubiti već nakon osamnaeste godine. Još jedan benefit starenja. Hijaluronska kiselina ono što ona čini jest to da veže za sebe vodu. Jedna molekula hijaluronske kiseline može zadržati 1000 puta veću količinu vode od svoje težine! A to je ono što Vam treba. Hijaluronska kiselina nam dolazi kao mreža za lov vode.

   

Piling lica: taj postupak našoj koži donosi nekoliko glavnih prednosti. Redovitim pilingiranjem lica i tijela postižete naoko pročišćeniji, ujednačeniji ten. Prevenirate urastanje dlačica i pojavu nepravilnosti.Osim ljepšeg izgleda i teksture, eksfolijacija potiče bolju prokrvljenost kože i izmjenu tvari ispod njene površine, vraćajući joj mladenački izgled i zdravu boju. Pilingiranje vašu kožu priprema za bolje upijanje proizvoda u daljnjoj rutini njege, kao što su serumi, losioni, ulja i kreme.

Ponuda uključuje: piling lica, masažu lica, hidrataciju hyaluronom, masku protiv bora.