PodržimoNaše

Vrhunske dalmatinske delicije na tanjuru! U centru Trogira očekuje Vas Restoran Pašike i ponuda večere za 2 osobe sa selekcijom tradicionalnih jela u 3 slijeda i uz čašu vina po izboru - samo 219 kn!

5 prodanihMožete kupovati i dalje!

Ne propustite priliku za posjet Restoranu Pašike - ponosnog vlasnika Culinary heritage certifikata - i guštanje u tri najfinija slijeda domaćih jela... Kupon vrijedi za 2 osobe i može se iskoristiti do 01.07.2020.

Ponuda uključuje večeru sa selekcijom tradicionalnih jela u 3 slijeda:

● Juha dana

Glavno jelo: tradicionalna plata koja uključuje kaštelanske makarone ručno motane na vreteno s junećim točem, staru poparu (hobotnica, lignja, sipa) s domaćim njokima, janjetina na bokune s bobom i bižima te brujet (ribe,lignje i kozice) s aromatičnom palentom

● Desert: kolač kuće

Čaša vina vinarije Šimunović po izboru, 0.1L: Bili vuk i Kujunđuša - bijela vina, Crni Šimun - crveno vino, Rose Šimun - rose

Dodatne pogodnosti: Couvert uključen u cijenu + 20% dodatnog popusta za kupce na ostale usluge restorana!

Samo najbolje od Dalmacije - moto je našeg restorana Pašike u kojem kužinajemo važne sastojke sretnog života: izvrsne gastronomske specijalitete i kvalitetno druženje u dobrom raspoloženju i ugodnoj atmosferi tijekom cijele godine.

Kušajte višestoljetna jela dalmatinske i mediteranske kuhinje osvježena modernom notom i nazdravite životu s autohtonim sortama dalmatinskog vina.

Riba, plodovi mora, mesni specijaliteti, čuvene i krepke juhe, pašticade, maštoviti rižoti od liganja i sipa probudit će iskonskog gurmana u Vama.

Za potpuni doživljaj, nagradite svoje nepce s našim izvornim slasticama, pripremljenima po tajnim obiteljskim recepturama koje već stoljećima prenose naše majke na kćeri.

Posjetite nas, osjetite, kušajte i istražite enogastronomsku Dalmaciju!

Heritage hotel Pašike, smješten u srcu UNESCO-ovog grada Trogira, svojom prijatnom, intimnom atmosferom više je od mjesta odmora i susreta. Osjetite dašak stare, povijesne, autohtone Dalmacije u šarmantnom ambijentu s restauriranim antičkim namještajem, uživajte u mirisima i okusima Mediterana te ponesite nezaboravne uspomene na hotel Pašike, Trogir i Dalmaciju.