Budite zadovoljni sa svojim tijelom! 4 tretmana najnovijom tehnologijom LIPO LASERA u Beauty centru Green u samom centru ZAGREBA uz 83% popusta - samo 299 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Lipo laser je tretman kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake. Kupon vrijedi do 31.08.2020.

LIPO LASER jedna je od najdjelotvornijih metoda mršavljenja, bez boli i gubitka vode. Radi se o hladnom diodnom laseru koji u 6-9 tretmana pokazuje izvanredne rezultate.

Lipo laser je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju te time smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela bez ikakvog operativnog zahvata i ne zahtjeva oporavak nakon tretmana, te nema nikakvog crvenila. Većina klijenata već nakon prvog tretmana primjećuje dobre rezultate (smanjenje obujma), no za željeni rezultat i krajnji cilj treba se držati programa, plana i dogovora. Ova metoda uklanja približno 2 do 4 cm masnih nakupina po jednom tretmanu.

Što je lipo laser tretman?

Ovaj tretman se smatra jednim od najinovativnijih metoda u liječenju tvrdokornih masnih područja na tijelu. Radi se o modernijoj tehnologiji u svijetu liposukcije, što je ipak na neki način standard u svijetu kad je u pitanju oblikovanje tijela.

Kako i na što djeluje?

Spomenuti tretman uklanja neželjene naslage masnog tkiva s određenih dijelova tijela, poput ruku odnosno nadlaktica, gornjeg i donjeg dijela leđa, trbuha, nogu odnosno natkoljenica i kukova, stražnjice, vanjske i unutrašnje strane bedara, itd… Zahvat je namjenjen za uklanjanje neželjenih nakupina masnog tkiva, tj oblikovanje.