Glamurozno kampiranje ovog ljeta u Glamping Sunflower kampu Veli Jože u Savurdiji! Nadomak moru i okruženi prirodom odmorite na 2 dana s 1 noćenjem za 5 osoba, od samo 389 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u zalasku sunca, dodiru prirode i pristupačan odmor za Vas i Vaše društvo ili obitelju u okrilju luksuznog kampa Veli Jože! Kupon se može iskoristiti od 06.06.20. do 04.07.20. i od 30.08. do 30.09.20.

Ponuda uključuje: 1 noćenje u Glamping Sunflower deluxe šatoru u kampu Veli Jože + besplatan WI-FI + besplatan parking, sve za 5 osoba.

GLAMPING SUNFLOWER - KAMP VELI JOŽE

Kamp Veli Jože, Savudrija, nalazi se na najzapadnijoj točki hrvatske obale, pored Savudrije, nedaleko od prvog svjetionika izgrađenog na Jadranu kojeg svijetlo može se vidjeti čak 32 km daleko. Veli Jože, kamp je za sve zaljubljene u prirodu koji traže odmor, relaksaciju i rekreaciju.

DELUXE ŠATORI

Savršen smještaj nude deluxe šatori za do 5 osoba. Šatori su potpuno opremljeni za pravi komfor. Opustite se na drvenim ležaljkama. Kuhinja sadržava hladnjak, ploču za kuhanje s 4 plamenika, sudoper, mikrovalnu pećnicu, tekuću vodu, aparat za kavu, stol sa 5 stolica i kompletno posuđe.

Od običnih šatora razlikuju se po boljoj izolaciji, luksuzno opremljenoj kuhinji i po tome što imaju WC u kupaonici. U šatoru su također sef, prijenosna klima, a vani drvena terasa s drvenim namještajem. Šator ima dvije odvojene spavaće sobe. Jedna je s bračnim krevetom (140 x 190 cm), a druga s jednim krevetom i krevetom na kat (90 x 190 cm). U obje sobe također ćete naći veliki ormar. U šatoru možete pronaći madrace, jastuke i deke.

Posteljnina je uključena u cijenu i goste čeka u šatoru. Nadoplata je samo ako želite zamjeniti posteljinu ili dodatni ručnik. 

U kampu se može naći i brojne sportske objekte. Veliko igralište za košarku, odbojku, nogomet te brojna mala igrališta za sportske djelatnosti, rekreaciju i zabavu (mini golf, stolni tenis, street ball,...) U kampu su također trgovine, restorani i mijenjačnice. 

Glamping, odnosno ‘glamurous camping’ ili glamurozno/luksuzno kampiranje predstavlja način odmora koji spaja klasično kampiranje u prirodi sa svim (ili barem gotovo svim) pogodnostima doma ili apartmana i moderne tehnologije.

Obavezna nadoplata za čišćenje 300,00 kn, plaćanje na licu mjesta!