Obogatite svoje slobodno vrijeme umijećem na gitari i postanite glavni zabavljač u društvu! Ugrabite i Vi svoj komplet u Music Shopu N°1 - klasična gitara Encore s torbom, štimerom, žicama i DVD-om!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Naučite probirati po gitarskim žicama kao profesionalac! Gitarski komplet preuzima se predočenjem kupona u trgovini Music Shop N°1 (Zagreb). Kupon vrijedi do 31.08.2020.

Više od 25 godina, Encore gitare su broj 1 među starter brendovima!

U ovom paketu nalaze se:

● Encore Encore EWP-100BK akustična gitara

● crni 'finish'

● torba za gitaru

● remen za gitaru

● trzalice

● DVD škola

● rezervni set žica

MusicShop No.1 - Beltronik d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki za prodaju i distribuciju glazbenih instrumenata, opreme te profesionalne audio i scenske tehnike u Hrvatskoj. Poslovanje poduzeća bazira se na prodaji, ozvučavanju, najmu i distribuciji glazbenih instrumenata te pratećeg pribora.

Tvrtka posluje dugi niz godina što ju je dovelo do samog trona na ovim prostorima. Trenutno poslujemo u 3 vlastite trgovine i posjedujemo mrežu od 40 manjih distributera u Hrvatskoj.

Godinama tvrtka se oslanjala na vodeće svjetske brandove: Gibson, Ephipone, Korg, Vox, EBS i Pearl. Danas je ponuda proširena u svim aspektima glazbene industrije. Posebno izdvajamo brandove kao što su Vintage i Behringer koji su svojim dolaskom na Hrvatsko tržište postali apsolutni hit.

Po kupnji i primitku kupona gitarski komplet preuzima se u trgovini Music Shop N°1 (Avenija Većeslava Holjevca 58, Zagreb). Prilikom dolaska OBAVEZNO ponijeti i predočiti isprintani kupon!