PodržimoNaše

Obogatite svoje slobodno vrijeme umijećem na gitari i postanite glavni zabavljač u društvu! Ugrabite i Vi svoj komplet u Music Shopu N°1 - klasična gitara Encore s torbom, štimerom, žicama i DVD-om!

Naučite probirati po gitarskim žicama kao profesionalac! Gitarski komplet preuzima se predočenjem kupona u trgovini Music Shop N°1 (Zagreb). Kupon vrijedi do 30.06.2020.

Više od 25 godina, Encore gitare su broj 1 među starter brendovima!

U ovom paketu nalaze se:

● Encore Encore EWP-100BK akustična gitara

● crni 'finish'

● torba za gitaru

● remen za gitaru

● trzalice

● DVD škola

● rezervni set žica

MusicShop No.1 - Beltronik d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki za prodaju i distribuciju glazbenih instrumenata, opreme te profesionalne audio i scenske tehnike u Hrvatskoj. Poslovanje poduzeća bazira se na prodaji, ozvučavanju, najmu i distribuciji glazbenih instrumenata te pratećeg pribora.

Tvrtka posluje dugi niz godina što ju je dovelo do samog trona na ovim prostorima. Trenutno poslujemo u 3 vlastite trgovine i posjedujemo mrežu od 40 manjih distributera u Hrvatskoj.

Godinama tvrtka se oslanjala na vodeće svjetske brandove: Gibson, Ephipone, Korg, Vox, EBS i Pearl. Danas je ponuda proširena u svim aspektima glazbene industrije. Posebno izdvajamo brandove kao što su Vintage i Behringer koji su svojim dolaskom na Hrvatsko tržište postali apsolutni hit.

Po kupnji i primitku kupona gitarski komplet preuzima se u trgovini Music Shop N°1 (Avenija Većeslava Holjevca 58, Zagreb). Prilikom dolaska OBAVEZNO ponijeti i predočiti isprintani kupon!