PodržimoNaše

Ljetujte u izuzetnoj mediteranskoj ljepotici Villi Waterfalls u Rakovici na 2 dana/ 1 noćenjem s doručkom za dvoje i pogledom s balkona na netaknutu prirodu istinski je odmor, samo 299 kn!

12 prodanihMožete kupovati i dalje!

Nedaleko od NP Plitvička jezera smještena je Villa Waterfalls. Renovirani starinski biser s novim sjajem modernog, kohezno spaja udobnost i rustikalnost. Kupon za ponudu vrijedi do 30.06.20.

Villa Waterfalls

Okružena netaknutom prirodom i renovirana u tradicionalno modernom ambijentu od kojeg ćete utonuti u udobni i lagodni odmor. 
Pogled s balkona se proteže na zeleni prostor netaknute prirode.


Sadržaji sobe: ​
dugi kreveti, garderoba ili ormar, radni stol, hladnjak, kuhalo za vodu, klima-uređaj, popločani / mramorni pod, grijanje, TV ravnog ekrana, kabelski programi, balkon, vanjska blagovaonica, roštilj


Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Rakovica nalazi se samo nekoliko minuta vožnje od poznatog nacionalnog parka Plitvička jezera, a krasi ga netaknuta ljepota prirode, šarmantni krajolici, povijesne Baračeve špilje i vidikovac "Zvjernjak". 

Rakovica je najizrazitije povezana s "Rakovičkom bunom" iz 1871. godine i kao znak poštovanja prema vođi pobune Eugenu Kvaterniku. 
Samo 15 km vožnje od Rakovice je Rastoke, povijesno središte hrvatske općine Slunj. Ovaj stari dio poznat je po dobro očuvanim mlinovima i slikovitim malim slapovima uz rijeku Slunjčicu. Zbog svojih izuzetnih prirodnih ljepota i povijesne tradicije, selo Rastoke uvršteno je 1962. godine pod zaštitu Državne uprave za kulturno-povijesnu baštinu. 


Ljubitelji jahanja mogu uživati ​​u raznovrsnom Velebitu i posjetiti „Ranč Jelov klanac“ te uživati ​​u vožnji kroz šume, livade, polja, planinske staze i riječne doline. Osim toga, možete doživjeti i nezaboravno iskustvo raftinga prekrasnim rijekama čiji je 200 km potoka savršen za uzbudljivu i istovremeno opuštajuću avanturu.