Pravi ljetni užici odmora na otoku Pagu! Papaya Travel Vas poziva na 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja za 2 osobe u apartmanima uz piće dobrodošlice i degustaciju paškog sira...od 539 kn!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte skrivene plaže, tirkizne uvale, zanimljive trekking rute i gastronomske delicije! Kuponi se mogu spajati i iskoristiti do 15.09.2020.!

Papaya travel turistička agencija već niz godina pruža gostima iz čitavog svijeta nezaboravni doživljaj otoka Paga i grada Novalje. Osim prodajom smještaja u privatnim apartmanima, hotelima, hostelima i vilama, naša se agencija bavi i organizacijom originalnih izleta te otkrivanjem prirodnih ljepota.


Naši apartmani su udobni, toplo uređeni te potpuno opremljeni u vlasništvu privatnih iznajmljivača koji će Vas ugostiti kao pravi domaćini uz piće dobrodošlice i degustaciju poznatog Paškog sira. Svi apartmani uključuju: klimu, internet i parking. Većina apartmana ima i terasu s pogledom na more.


Postoje tri najčešća tipa apartmana u obje kategorije:

Studio apartman za 2 ili 3 osobe: to je apartman koji ima kupaonicu te jednu prostoriju u kojoj se spava te koja također služi kao i blagavaonica s mini kuhinjom.

Apartman 2 + 2: to je apartman koji ima jednu spavaću sobu, najčešće s bračnim krevetom te dnevnu sobu s kaučem na razvlačenje za još dvije osobe i kuhinjom te naravno zasebnom kupaonicom.

Apartman 4 + 2: to je apartman koji ima dvije spavaće sobe, najčešće s bračnim krevetom te dnevnu sobu s kaučem na razvlačenje za još dvije osobe i kuhinjom te naravno zasebnom kupaonicom.


Mogućnost nadoplate za izlete! Izlet A: Potraga za blagom + trekking u uvalu Beritnica (poznatiju kao "Plaža s 3 kamena") za min. 6 osoba u trajanju od 4 sata (cijena uključuje prijevoz, lunch paket, pratitelja i animaciju). Izlet B: Posjet potonulom brodu u jedinom fjordu Hrvatske – uvali Zavratnica u trajanju od 5 sati (cijena uključuje prijevoz, trajekt, ulaznicu u park Zavratnica, lunch paket, pratitelja i animaciju).


Naši apartmani

Apartmanska kuća Dream

Obiteljska kuća Dream nalazi se na adresi Kneza Trpimira 31, 5 minuta pješice od centra grada te 10 minuta pješice od šljunčane plaže. Kuća se sastoji od 4  apartmana, jednog manjeg i tri veća. Veći apartmani imaju po dvije kupaonice i dvije spavaće sobe. Svaki apartman ima terasu ili balkon. Gosti mogu koristiti veliku sjenicu s kamenom pekom za druženja i roštilje. 

Mini vila Verano

Ova malena kamena vila nalazi se na adresi Smokovacka 7, dakle u samom centru Novalje, a opet skrivena u mirnoj ulici od buke i prometa. Sastoji se od 2 spavaće sobe te velikog prostranog dnevnog boravka s blagavaonom i moderno opremljenom kuhinjom. Gosti na raspolaganju imaju i vrt oko kuće sa roštiljem.
Kuća ima WIFI, klimu i privatni parking.


Apartman Andrea

Apartman Andrea nedavno je renoviran i potpuno novo uređen. Sastoji se od 2 spavaće sobe te velikog prostranog dnevnog boravka s blagavaonom i moderno opremljenom kuhinjom. Nalazi se na adresi Ante Starčevića 12a, dakle u samom centru Novalje s pogledom na more. Vlasnica ovog apartmana poseban je naglasak dala detaljima pri uređenju tako da apartman odiše posebnim umjetničkim duhom.

Apartman Azure

Naš najveći apartman sa čak 3 spavaće sobe i dnevnim boravkom s blagavaonom i moderno opremljenom kuhinjom nalazi se u neposrednoj blizini pješćane plaže Babe, na 5 minuta pješice, na adresi Put Lokvica 18a. Apartman je novogradnja, moderno opremljen uz sve kućanske aparate, čak i električni grill za ljubitelje roštilja. Apartman ima perilicu suđa, kuhalo, aparat za kavu i toster. Uz kupaonicu s wc-om ima odvojeno još jedan wc. Idealan je za obitelji s djecom.


Apartman Azra

Ovaj skriveni biser nalazi se u ulici Senjska 22, u neposrednoj blizini mora i plaže. Apartman je dizajnerski uređen te potpuno opremljen za savršeni odmor. Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom i dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje te velikim balkonom koji jednim dijelom gleda na more.

Apartmanska kuća Sand

Obiteljska kuća Sand nalazi se na adresi Orlje 72, 15 minuta pješice od centra grada te 10 minuta pješice od šljunčane plaže. Kuća se sastoji od 5 novoizgrađenih i moderno opremljenih apartmana. Svaki apartman ima terasu ili balkon.