Udarni paket mršavljenja od kombiniranih 15 tretmana u Studiu ljepote Anaturia u Splitu! Uz fantastičnih 75% POPUSTA uvjerite se u učinkovitost kavitacije, termo deke...samo 399 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: 2x body wrap, 2x termo deka, 2x anticelulitna masaža, 3x kavitacija, 3x vakum, 3x limfna drenaža! Kupon vrijedi do 11.07.2020.

BODY WRAPPING ili ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana. Klijentica se najprije ravnomjerno namaže kremom te zatim zamata u foliju.Krema koja se nanosi na problematične dijelove ima učinke lipolize (sagorijevanja masnoće) te je izvrsni stimulator odvođenja vode i toksina iz organizma. Povećava vlažnost kože, istovremeno je njeguje te joj daje elastičnost i čvrstoću. Uklanja znakove umora i stvara osjećaj opuštenosti, a također je i jedinstveni alat u borbi protiv pretilosti.




Termodeka
Princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.



Anticelulitna masaža
Ručnom anticelulitnom masažom najbolje se i najdugoročnije rješava tvrdokorni celulit. Kozmetičarka će rukom odrediti na kojim područjima je stanje najkritičnije te će vaše tijelo uz pomoć kvalitetnih proizvoda koji dodatno potiču cirkulaciju i razgradnju masti riješiti toksina, nakupljene vode i masnih naslaga. Koža će već nakon prvog tretmana izgledati zategnutija i zdravija. 



Kavitacija
Inovativan, neinvazivan, profesionalni tretman za redukciju tvrdokornog, adipoznog celulita, inspiriran tehnologijom ultrazvuka. U tretmanu se koriste visokokoncentrirani serumi i kreme, obogaćeni betainom, sastojkom s učinkom odmašćivanja koji razbija i raspršuje nakupljenu masnoću. Specifična kombinacija biljaka i algi aktivira enzime i procese razgradnje suvišne masnoće i vidljivo smanjuje masne jastučiće. Jedinstveni fibrolitičko-anticelulitni kompleks s efektom ultrazvuka brzo i efikasno uklanja celulit, smanjuje izgled „narančine kore“, tanji i preoblikuje figuru. Postupak je iznimno ugodan i toliko učinkovit da već nakon prvog tretmana daje vidljive rezultate.



Vakuum
Vakuum tretman je tretman kojom se pojacava mikrocirkulacija, vraca tonus tkivu i misicima i prvenstveno redukuje celulit. Tako se poboljsava cjelokupni izgled koze.Obavlja se pomocu posebnog aparata kojim se, posebno oblikovanim aplikatorima s rotirajucim kuglicama, masira tretirani dio tijela na principu usisavnja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva. Kako se prije terapije na kozu nanosi anticelulitno ulje, tako se povećava anticelulitni ucinak tretmana.Pri otklanjanju celulita, ovom se terapijom pospjesuje cirkulacija i eliminacija stetnih tvari ali i poboljšava tonus koze, opušta se misicna napetost i pripomaze u redukciji opsega.Učinci Vakuuma:njeznim odizanjem epidermisa od potkoznog tkiva pospjesuje se prokrvljenost koznih struktura, sto snazno poboljsava elasticnost i cvrstocu koznog tkiva, ubrzan metabolizam pripomaze u redukciji prekomjerno razraslih masnih stanica, a posljedica je smanjen opseg kriticnih dijelova tijela. masazom vezivno tkivo se smanjuje, i uklanjaju se fibrozni cvorici, te brzo i ucinkovito redukuje celulit.



Limfna drenaža
radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe. Limfna drenaža, radiofrekventna struja ili vakumska masaža, znatno pospješuje protok oslobođenih masti i podižu tonus kože. Nakon terapije ne osjećate nelagodu ili bol, koža je u potpunosti nedirnuta te možete nastaviti sa dnevnim aktivnostima.

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija na br.mob.: 095 526 7444, uz KOD i ID kupona po primitku.