[NOVO] Zdravi ljetni odmor u Hotelu Terme Jezerčica 3* uz 2 noćenja s Polupansionom za dvoje! Čari termalne vode + SPA centra + relax masaže + šetnja gradom labirinata, od samo 1195 kn!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nadomak Zagrebu, Terme Jezerčica predstavljaju pravu oazu mira i aktivnog odmora! Djeca do 7 godina sa dvoje odraslih su GRATIS!!! Na raspolaganju su Vam ponude za TJEDNU (boravak nedjelja-petak) ili VIKEND (rasprodani termini) opciju! Ponude se mogu iskoristiti isključivo do 30.08.20.

TERME JEZERČICA
Hotel nudi udoban smještaj u 47 soba, unutarnji i vanjski vodeni park s osam bazena, SPA zonu i suvremeno opremljen wellness centar za nezaboravno opuštanje tijekom Vašeg boravka.
U sklopu hotela se nalazi kongresni centar koji može ugostiti do 200 uzvanika. Četiri dvorane za sastanke su opremljene suvremenom tehničkom opremom te imaju danje svijetlo.
Za sve posjetitelje hotelski restoran nudi tradicionalnu a la carte zagorsku kuhinju te dnevne pansionske obroke s buffet stola.


Ponude uključuju: 3 dana uz 2 noćenja u standard sobi u hotelu Terme Jezerčica 3* na bazi polupansiona (buffet doručak i večera) + neograničeno korištenje bazena s termalnom ljekovitom vodom + 2x ulazak na 3h u SPA centar (finska sauna, turska sauna, aroma finska sauna, whirlpool, infracrvena sauna) + opuštajuća masaža 20 minuta + neograničeno korištenje fitness centra + besplatna oprema za individualno nordijsko hodanje + šetnja gradom labirinata za postizanje ravnoteže i energije u organizmu + besplatni wi-fi u hotelu i na prostoru vodenog parka + besplatan hotelski parking + vježbe u vodi pod vodstvom fizioterapeuta (2 x dnevno ponedjeljak - petak) + 10 % popusta na sve masaže i usluge wellness centra, ponuda 1 je za odmor u terminu od NEDJELJE do PETKA / ponuda 2 se odnosi na termin od PETKA do NEDJELJE, sve za 2 osobe.


VODENI PARK TERME JEZERČICA
Vodeni park hotela Terme Jezerčica se sastoji od osam bazena s prirodnom termalnom vodom te je prilagođen svim uzrastima. Termalna voda izvorne temperature 38°C sadrži više različitih iona te se smatra ljekovitom mineralnom vodom.


Optimalna temperatura i kemijski sastav omogućuju primjenu termo-ljekovite mineralne vode u rehabilitaciji ili rekreaciji. Svaki radni dan, dva puta dnevno naši fizioterapeuti za sve posjetitelje održavaju vježbe u rekreacijskom bazenu.
Unutarnji vodeni park s prirodnom termalnom vodom je otvoren cijele godine te nudi pet bazena za sve uzraste i 2 velika whirlpoola. Vanjski vodeni park je otvoren u ljetnim mjesecima te gosti mogu uživati u velikom bazenu, bazenu s tri tobogana, hidro-masažom i masažnim topovima.
Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!



WELLNESS & SPA
U četiri ambijentalno uređene prostorije tim vrhunskih medicinskih fizioterapeuta pružit će Vam nezaboravne tretmane raznih masaža, tretmana tijela kao i njege lica.Unutar Wellness & SPA centra se nalaze dva prostora za opuštanje i uživanje u toplim napicima. 


Osim klasične, turske i finske saune u ponudi je i aroma finska sauna, panoramska finska sauna, infracrvena sauna, vanjski whirlpool s terasom za sunčanje te hladni vanjski bazen za fazu hlađenja.



GASTRO PONUDA
Hotel Terme Jezerčica svoju gastronomsku ponudu temelji na tradicionalnim zagorskim jelima, kombinaciji domaće i internacionalne kuhinje te zdravoj prehrani.

RESTORAN I BAROVI
Hotel Terme Jezerčica svoju gastronomsku ponudu temelji na tradicionalnim zagorskim jelima,
kombinaciji domaće i internacionalne kuhinje te zdravoj prehrani.
Doživite novi okus tradicionalnih zagorskih specijaliteta koje će Vam pripremiti kulinarski stručnjaci u našem restoranu,
a možete se i opustiti u ugodnom ambijentu Lobby bara, IN-bara, Slastičarne ili Sunshine bara pokraj vanjskih bazena.

RESTORAN TERME JEZERČICA
Prepustite se izvrsnim okusima domaće i međunarodne kuhinje uz bogati izbor vrhunskih domaćih vina u ugodnoj atmosferi hotelskog restorana. U hotelskom restoranu se svakodnevno poslužuje buffet doručak, ručak i večera za goste hotela kao i za vanjske goste.
U ponudi restorana je i a la carte sezonska ponuda s autohtonim jelima pripremljenim po tradicionalnoj zagorskoj recepturi strane šefa kuhinje i njegovog tima.

LOBBY BAR
Uoliko se želite opustiti ili tražite ugodno mjesto za susret s prijateljima ili obitelji, to možete učiniti u Lobby baru s ljetnom terasom. Opuštajuća atmosfera idealna je za sve koji se žele opustiti uz domaća i strana pića, koktele, tople i hladne napitke ili se poslužiti našim izborom domaćih peciva i slastica.

IN-BAR
IN-Bar je idealno mjesto za početak dana uz jutarnju kavu i dnevne novine (dozvoljeno pušenje). Opustite se na ugodnoj terasi uz bogatu ponudu osvježavajućih pića i napitaka.

SLASTIČARNICA ”Terme Jezerčica”
Slastičarna ”Terme Jezerčica” je idealno mjesto za rashlađivanje uz veliki izbor sladoleda i kolača. Ili se opustite na ugodnoj terasi uz jutarnju kavicu i bogatu ponudu osvježavajućih pića i napitaka.



SUNSHINE BAR
Sunshine bar na vanjskom vodenom parku je otvoren tijekom ljetnih mjeseci. Bogata ponuda osvježavajućih pića i hrane po prihvatljivim cijenama te zabavne igre i animacija za mlade dobitna su kombinacija za cijelu obitelj i sve uzraste.

POOL BAR
Svi posjetitelji Vodenog parka mogu uživati u bogatoj ponudi Pool bara. U ponudi osvježavajućih pića, cocktaila, energetskih napitaka i ponudi brzih jela svatko će naći nešto za sebe.


Obavezna tel. rezervacija isključivo na 049 200 600 ili na mail info@terme-jezercica.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska. Rezervacija termina ovisno o smještajnoj raspoloživosti hotela. CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 049 200 600.