PodržimoNaše

[NOVO!] Revolucionaran način treniranja! Upoznajte i zavolite EMS Revolution - elektrofitness sistem u Fitter centru u Rijeci te uz 8 treninga x 60 minuta vježbajte sami ili u paru već od 999 kn!

Puna cijena 1.600 kn
Ušteda 37%
Cijena 999 kn
Uštedi još 50 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 50 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

30 minuta EMS treninga zamjenjuje 2-3 sata treninga u teretani! Trening se sastoji od vježbi zagrijavanja + korektivnih vježbi + 30 min treninga u EMS Revolution odijelu + istezanje. Kupon vrijedi do 31.07.2020.

Što je EMS Revolution? EMS Revolution je elektrofitness sistem koji uz pomoć elektrostimulacije istovremeno aktivira do 350 mišića u tijelu.

Kome je namijenjen EMS Revolution? EMS Revolution je namijenjen svima, bez obzira na spol i dob. Ovisno o ciljevima klijenta, odabire se primjenjen program selektromišićne stimulacije.

Cjelokupni trening traje 60 min. Sastoji se od vježbi zagrijavanja + korektivnih vježbi + 30 min treninga u EMS Revolution odijelu + istezanja!

Prednosti korištenja EMS Revolution:

● 30 min EMS treninga zamjenjuje 2 do 3 sata treninga u teretani

● ubrzana potrošnja masnoća

● smanjena mogućnost ozljede na treningu

● anticelulitni tretman

● potiče cirkulaciju u tijelu

● potiče limfnu drenažu

● povećava snagu kroz aktivaciju 350 mišića istovremeno

● pospješuje izbacivanje toksina