PodržimoNaše

Započnite ljeto osvježenjem u Mrežnici! Uživanje na 2 dana i 1 noćenje u apartmanu Iva za do čak 4 osobe (2 odraslih + 2 djece) za samo 279 kn!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Apartman Iva smješten je na jednoj od najčišćih i najljepših hrvatskih rijeka, na rijeci Mrežnici, udaljen od Zagreba tek 50-tak km... Kupon se može iskoristiti do 30.06.20.!


Adresa: Mrežnički brig 82c, Duga Resa.

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na e-mail: iva.matakovic@yahoo.com ili na br.tel.: 091 9509 382, te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.

   
Opremljenost apartmana:
Opremljena kuhinja, spavaća soba, dnevni boravak sa TV-om, kupaona,
terasa s pogledom na rijeku Mrežnicu, besplatni Wi-Fi.


U blizini samog apartmana nalazi se i trgovina. Također, svega nekoliko metara udaljeno od apartmana nalazi se i kamp Slapić u sklopu kojega se nalazi i restoran gdje se možete osvježiti pićem ili nešto pojesti.

Osjetite sve čari kontinentalnog turizma na obali najljepše rijeke uz opuštanje, razonodu i majku prirodu.


Osim u kupanju, uživati možete i u ribolovu, kao i u vožnji kanuima, a za najmlađe
zabavu možete potražiti na uređenom igralištu za djecu u sklopu kampa Slapić 
udaljenom tek nekoliko metara od samog apartmana.


Lokacija apartmana Iva
Smješten je na jednoj od najčišćih i najljepših hrvatskih rijeka, na rijeci Mrežnici, udaljen od Zagreba 50-tak km u pravcu juga, a od Karlovca svega 10-tak km.
Najjednostavniji dolazak je preko grada Duga Rese gdje je potrebno skrenuti prema Senju te nakon 5 km u mjestu Belavići skrenuti ulijevo prema rijeci Mrežnici, te preko novog mosta doći u selo Mrežnički Brig gdje se i nalazi sam apartman.