Uživajte u biseru hrvatske obale - Opatiji! Otvorite ljetnu sezonu na 3 dana odmora uz 2 noćenja u Apartmanu Tomić A-9, za 2 ili 4 osobe po super cijeni, od samo 625 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Miran položaj sobe u villi okruženoj palmama, egzotičnim voćkama te prekrasnom opatijskom plažom omogućuje Vam ugodan i nadasve zanimljiv odmor! Prije kupnje kupona odaberite kupon za 2 ili 4 osobe! Kupon za ponudu vrijedi do 15.07.20.

Apartman A-9 Opatija

Uredna soba sa posebnim ulazom, kupaonicom i vanjskom sjenicom. Soba se nalazi u sjevernom djelu Istre u Opatiji, biseru hrvatskog turizma. Opatija je poznata po liječilištima (najpoznatija thalassoteraphija), kao i čuvenom šetalištu Lungomare kojeg je dao izraditi Austougarski car Franz Joseph.

Miran položaj sobe u villi okruženoj palmama, egzotičnim voćkama kao što su mandarine, limun, grejp, te prekrasnom opatijskom plažom omogućuje Vam jedan ugodan i zanimljiv odmor. Soba se nalazi u prizemlju ville sa posebnim ulazom površine 15m2. Soba je opremljena sa krevetom dimenzije 140×200 koji se nalazi na galeriji, kutnom garniturom sa mogućnošću spavanja na istoj, dimenzije kreveta 120×200, stolom za objed, ormarom, SAT TV, te modernim mini kuhinjom sa hladnjakom, napom, peći sa dvije ploče, te weš-mašinom.

U sobi se nudi i aparat za kavu, kuhalo za vodu kao i toster. Soba posjeduje klimu za hlađenje kao i za grijanje. Kupaona je opremljena sa tuš-kabinom modernog dizajna, lavandinom i wc-om. Kupaona kao ventilaciju ima svoj prozor. U njoj možete koristiti i fen za sušenje kose. Ukoliko želite vrijeme provoditi u sjenici, nudi Vam se prekrasno mjesto za odmor u hladovini i mirisu agruma. Sjenica je opremljena sa lampom, tako da možete uživati u romantičnoj noći.

U sjenici Vam je na raspolaganju i stol gdje se može objedovati. Javni parking je udaljen od sobe 100m. Udaljenost promenade Lungomare od sobe je samo 100m, kao i poznate opatijske plaže Slatina. Park Angelina kao i park Sveti Jakov su udaljeni samo 200m od sobe i pružaju vam nezaboravni doživljaj šetnje i razgledanja mediteranskog bilja. Ljetna pozornica na kojoj se održavaju razne kulturne, glazbene manifestacije je udaljena 250m od sobe. Tenisko igralište je udaljeno samo 100 m.

Park Angelina kao i park Sveti Jakov su udaljeni samo 200m od sobe i pružaju Vam nezaboravni doživljaj šetnje i razgledanja mediteranskog bilja. Ljetna pozornica na kojoj se održavaju razne kulturne, glazbene manifestacije je udaljena 250m od sobe. Tenisko igralište je udaljeno samo 100 m.

Za vrijeme boravka u Opatiji svakako osim poznatog šetališta Lungomare posjetite i popularna šumska šetališta Opatijske rivijere, gdje ćete biti okruženi netaknutom prirodom i na svježem zraku odmoriti od stresne svakodnevnice i užurbanog života!