PodržimoNaše

Osjetite bajku u stvarnosti! Idila u Jastrebarskom s društvom ili obitelji s 1/ 2/ 3 noćenja u Fairytale Kući za odmor Bajka*** za 6 osoba i osiguran parking...već od 499 kn!

Puna cijena 1.000 kn
Ušteda 50%
Cijena 499 kn
Uštedi još 45 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 45 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Odaberite opciju željenog odmora na 2 dana/ 1 noćenje ili 3 dana/ 2 noćenja ili 4 dana/ 3 noćenja! Povratak prirodi i odmor za pamćenje uz Fairytale Kuću za odmor Bajka***! Rok iskoristivosti kupona je do 10.08.2020.! Djeca ako mogu spavati s roditeljima u krevetu ne trebaju nadoplatu!


Fairytale Kuća za odmor Bajka***

Dosta Vam je „telke“, gradskog prijevoza, dosadnih kafića, interneta, užurbanog i stresnog načina života….
 
Blizu ste Zagreba, tu pored grada Jastrebarskog, u sjeverozapadnom djelu Hrvatske, u parku prirode Žumberak - Samoborsko gorje, a opet imate svoj mir, romantiku, barem na tren… svoj proplanak, svoju šumu, potok... Pobjegnite od gradske užurbanosti, uživajte u miru, tišini na osami, svježem zraku, pjevu ptica i napokon osjetite što znači biti dio prirode….

 
Sjednite, odmorite se, predahnite… prošećite po Samoborskom gorju, osvojite stijene za slobodno penjanje, potrčite i vičite, okrenite se oko sebe rukama visoko podignutim  u zrak ili jednostavno udahnite… u relaksirajućoj, mirnoj i tihoj sobi nađite počinak… zapalite svoje ognjište… spustite se stepenicama sa do bistrog, gorskog potoka, sjednite na svoj mostić, umočite noge u hladnu vodu i ne razmišljate o vodi koja teče nego o prirodi koja Vas osvježava, o obitelji i prijateljima koji Vas sutra opet trebaju… uhvatite snagu „ne trenutnim bijegom od svijeta nego ulaskom u sebe“ te podijelite tišinu sa najdražima hvatajući novu snagu za dalje…

Djeca ukoliko mogu spavati u krevetu sa roditeljima ne treba nadoplata, a ukoliko treba dodatan ležaj nadoplata za dodatni ležaj je 70 kn po ležaju tj. po dan. Na raspoloaganju Vam je MAX TV!

 
Zvuči idealno?! Odmorite se i Vaša priča drugima o nama, o našoj i Vašoj kućici, bit će istina koju donosi više nego svaki idealni oglas koji mami svojom romantikom…

 
Kuća se sastoji od prizemlja gdje je dnevna soba sa kaminom povezana blagavaonom, kuhinjom i kupaonom. Na katu nalaze se dvije spavaonice. Posebnost kuće je da je u cijelosti izgrađena od drva i prirodnog kamena…  

Nadoplate za dodatne ležajeve kojih imamo još 4 iznosi 70 kn/ ležaj/ noć. Nadoplata za kućne ljubimce iznosi 50 kn ljubimac/ dan.


 
Okućnica

u  sklopu kuće nalazi se velika natkrivena terasa (cca 20 m2); kamenom popločena obala ispod koje prolazi divlji, gorski potok, a na obali se nalazi ognjište sa mogućnošću korištenja roštilja, rešetka za roštilj i peka.
 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br.mob: 098 9479 767 uz KOD i ID kupona po primitku.