Ljetni odmor podno Učke na 3 dana/2 noćenja u Premium mobilnim kućicama Smart Selection Holiday Resorta Medveja za do 4 osobe uz kuhinju, vanjski kamin za roštiljanje, dječje igralište...samo 519 kn!

63 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prilikom dolaska u oazu zelenila očekuje Vas potpuno opremljena kuhinja, ručnici, posteljina i završno čišćenje (pri odlasku), besplatan parking, dječje igralište, WI-FI internet na recepciji kampa...Ponuda se može iskoristiti isključivo od 28.05.20. do 25.06.20.

Smart Selection Holiday Resort Medveja (3*) smješten je pored predivne dugačke šljunčane plaže u zelenoj uvali nedaleko Opatije. Okružen mediteranskim zelenilom u podnožju planine Učke, Smart Selection Holiday Resort Medveja predstavlja savršeno mjesto za kampiranje na Opatijskoj rivijeri.

Smart Selection Holiday Resort Medveja ima 278 kamp jedinica što uključuje 95 parcela potpuno opremljenih priključkom za struju, vodom i sanitarijama. Turističko naselje uključuje apartmane i sobe u bungalovima, superior mobilne kućice te 40 novih premium mobilnih kućica. Nove premium mobilne kućice opremljene su klima-uređajima, satelitskom TV i terasom s vanjskim roštiljem.


Raskošna kulisa planine Učke nudi mnoštvo planinarskih staza, šetnica i ostalih rekreativnih sadržaja u kojima možete uživati za vrijeme kampiranja u Medveji. Nakon izleta u planinu možete se osvježiti kupanjem u moru udaljenom samo nekoliko koraka od kampa. Na plaži vas očekuju brojni vodeni sportovi, kao što su ronjenje, parasailing ili kanuing, te raznoliki zabavni programi.


Premium mobilne kućice

Kao alternativa kampiranju u Medveji, zašto ne biste razmislili o iznajmljivanju mobilne kućice? Smart Selection Holiday Resort Medveja je pripremio 40 novouređenih Premium mobilnih kućica! Potpuno opremljene za obiteljski odmor na Jadranu, ove smještajne jedinice nude sve pogodnosti kampiranja u Medveji u kombinaciji s vrhunskim komforom i prekrasnom lokacijom.
Premium mobilne kućice površine 32 kvadratna metra imaju dvije spavaće sobe, satelitsku TV, klima-uređaj i elegantne drvene podove. Za potpuno opuštanje tu je i vanjska terasa s kaminom.


Restorani i barovi

Za vrijeme vašeg boravka u Medveji, ne propustite kušati gastronomske specijalitete u a la carte restoranu Medvejica u kojemu možete naručiti razne tjestenine, pizze i jela s roštilja. Osim toga, na plaži se nalaze brojni restorani i cafe barovi u kojima ćete u bilo koje doba dana pronaći nešto za jelo ili piće.