PodržimoNaše

Ekstenzije za trepavice u Osijeku! Dubok i senzualan pogled omogućili smo vam uz 56% popusta u Beauty centru Style!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zaboravite na maskaru i postignite očarajavuć i senzualan pogled uz ekstenzije za trepavice! Trepavice se nanose jedna po jedna, ostavljajući pritom prirodni dojam, zahtjevaju minimalnu njegu te su idealno rješenje za ljetne dane!

Ugrađene trepavice lijepe se uz prirodne, ne skidaju se i preporuča se održavanje svaka 4-6 tjedana.

Dobro je poznata činjenica kako dugačke i guste trepavice daju oku definiciju i dubinu, čineći pogled dramatičnim i izražajnim. Postoji niz kozmetičkih načina da trepavice optički učinimo ljepšima, naročito ako se uzme u obzir najnovija generacija "hi-tech" kozmetičkih sredstava za produljivanje trepavica i povećanje volumena, i, brojne vrste cjelovitih ili parcijalnih umjetnih trepavica.

Ono što je istinska novost kada su trepavice u pitanju, svakako je ugradnja ekstenzija, metoda kojom se pojedinačno, jedna po jedna, sintetička trepavica lijepi neposredno uz korijen prirodnih trepavica, što ovaj postupak čini trajnijim i ugodnijim rješenjem od lijepljenja, u pravilu nepraktičnih, klasičnih umjetnih trepavica.

Ekstenzije trepavica trebaju minimalnu njegu, preporuča se izbjegavanje sredstava za uklanjanje make-upa, losiona, ulja i krema u području oko očiju, te izbjegavanje trljanja, grebanja i povlačenja ekstenzija, što bi im vjerovatno skratilo vijek trajanja.

Ekstenzije trepavica imaju prirodnu zaobljenost, tako da s njima možete zaboraviti na uvijače, dolaze u različitim debljinama, dužinama, bojama i efektima. Savršene su za dnevnu upotrebu i aktivan stil života, vodootporne su, tako da su idealne za nadolazeće ljetne dane, bez osjećaja nelagode i bez potrebe za maskarom. Da biste zadržali očaravajući pogled, preporuča se održavanje svaka 4-6 tjedana, ovisno o ciklusu ispadanja vaših prirodnih trepavica.

Kada su profesionalno nanešene, ne oštećuju vaše prirodne trepavice. Za predivne trepavice vam više neće trebati nijedan drugi proizvod!