Ljetna sezona u atraktivnim Vodicama na 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u dizajnerskom Boutique Hotelu Scala d'Oro **** uz krovni infinity bazen...od 1035 kn! Dijete do 4 god. GRATIS!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljetna sezona i čak 4 opcije termina ljetovanja uz nevjerojatan doživljaj i nezaboravan odmor u lijepim Vodicama! Dijete do 4 godine s roditeljima u krevetu gratis smještaj. Kupon vrijedi do 31.10.2020.!


Boutique Hotel Scala d'Oro ****

Boutique Hotel Scala d'Oro**** kategoriziran sa 4 zvjezdice je novi hotel smješten u gradu Vodice koji je otvoren 01.08.2018. te je predviđen za rad kroz cijelu godinu. Nalazi se u neposrednoj blizini centra grada i plaže (točna adresa Hotela Scala : Ul. Lasan Ante Kabalera 22, 22 211 Vodice).

Boutique Hotel Scala d'Oro udaljen je svega 9 km od okruženog tvrđavama srednjovjekovnog gradića Šibenika, s visokim kamenim kućama, ulicama, crkvama i samostanima te katedralom Sv. Jakova koja je dio UNESCO-ve svjetske kulturne baštine. Također 40 min od nekih od najljepših nacionalnih parkova, a manje od sat vremena od Splita i Zadra. To je moderan i dizajnerski hotel. Ova ekskluzivna nekretnina nudi nevjerojatan doživljaj i nezaboravan odmor u srcu Jadranskog mora.


Naša ukupna hotelska ponuda sastoji se od 27 luksuznih soba: 13 dvokrevetnih SUPERIOR soba, 2 dvokrevetne STANDARD, 3 DELUXE dvokrevetne sobe, 1 Superior dvokrevetna soba prilagođena za osobe s invaliditetom, 3 obiteljska apartmana SUPERIOR (2x dvokrevetne sobe), 5 suite apartmana (3 SUPERIOR i 2 STANDARD: u navedenim apartmanima se nalazi jedna dvokrevetna soba i jedan dnevni boravak s kaučem na razvlačenje). Hotel također nudi jednu prizemnu dvokrevetnu sobu SUPERIOR, specifično adaptiranu za osobe s invaliditetom.

Naši gosti mogu doručkovati u elegantnoj blagovaonici ili na terasi ispred hotela (doručak: Buffet stol). Također mogu uživati u mediteranskoj kuhinji s različitim jelima s proizvodima od mora i mesnih specijaliteta u našem restoranu Scala kojeg okružuje izvanredan pogled na more u središtu grada Vodica, 2 min udaljen od hotela, iznad kojega se nalazi naš B&B Scala **** (9 soba ukupno).


Među mnogim uslugama, možemo istaknuti bazen i jacuzzi koji se nalaze na krovu zgrade, wellness prostor osmišljen kako bismo van omogućili nezaboravan doživljaj u mirnoj oazi, i salu koja je pogodna za održavanje konvencija, konferencija, industrijskih prezentacija, predavanja, izložba, radionica, seminara, poslovnih sastanaka, gala večera i banketa.Besplatan Wi-Fi u javnim prostorima i besplatno parkiranje na samom mjestu također su dostupni.
Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Udaljenost od plaže: cca. 700m (5 minuta hoda)! Uključen ulaz u spa&relax zonu uz prethodnu najavu na recepciji! Wellness se sastoji od jacuzzija te finske i infracrvene saune.

Sobe

Dizajnirane kako bi vaš odmor učinili nezaboravnim. Različitih veličina, ekskluzivni apartmani i obiteljske sobe visoke razine luksuza i udobnosti koje nude nevjerojatan doživljaj i odmor u srcu Jadranskog mora.

Prije kupnje kupona OBAVEZNO provjeriti raspoložive termine i sobe s Hotelom! ODMAH nakon kupnje i primitka kupona (KOD i ID) obavezna potvrda rezervacije termina i sobe na mail hotel@scala-vodice.com ili broj 385 22 442 202!