Rujan i kasno ljeto u šarmantnom mjestu Vrsi! Izaberite 3 dana/ 2 noćenja ili 6 dana/ 5 noćenja s uslugom Polupansiona u Hotelu Beni*** za 2 osobe...već od 1499 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Čari babljeg ljeta osjetite nedaleko od Zadra uz očuvanu prirodnu ljepotu, bistrinu mora i predivne plaže... Iskoristivost kupona od 01.09. do 30.09.2020.

HOTEL BENI

Smješten je na obali mirnog Ninskog zaljeva, u mjestu Vrsi – Mulo, nedaleko od Zadra.


Hotel predstavlja idealno mjesto za odmor i relaksaciju, a očuvani prirodni okoliš, bistrina mora, predivne plaže i bogato kulturno-povijesno nasljeđe u njegovoj blizini predstavljaju dodatni motiv da ga posjetite i da se u njemu ugodno osjećate.


Sobe, recepcija i restoran obnovljeni su, ima ukupno 23 sobe, dvokrevetne, trokrevetne s pomoćnim ležajevima i obiteljske sobe sa 2 spavaće sobe.


Svaka soba ima kupaonicu s WC i tuš kabinom, sušilo za kosu, klima uređaj, telefon, besplatan WI –FI.

Čitav objekt je pod video nadzorom.


Restoran i pivnica

Klimatizirani restoran sa 70 i vanjska terasa sa 100 sjedećih mjesta, te pivnica sa velikim izborom domaćih i inozemnih vrsta piva predstavljaju posebno atraktivne prostore hotela.


Sport, rekreacija i zabava

U neposrednoj blizini Vrsi nalaze se kilometarske pješčane i šljunčane plaže, pogodne za romantičnu šetnju pored mora, prirodne morske uvale i zaljevi za sportove na vodi, a povoljna konfiguracija terena veliki je izazov za ljubitelje adrenalinskog sporta.
Jednom tjedno hotel će organizirati dalmatinsku večeru sa izvornom dalmatinskom glazbom i domaćim autohtonim specijalitetima.


VRSI

Mjesto Vrsi smjestilo se na istoimenom poluotoku, obiluje prekrasnim plažama i uvalama, prikladnim za idealan odmor u tišini, daleko od urbanih i prenapućenih gradskih središta. 


Osim turističkih resursa Vrsi posjeduju bogatu povijesnu i spomeničku građu, a među sakralnim objektima najpoznatiji su: Crkva Sv. Tome, crkva Sv. Jakova, romanička crkva Sv. Lovre, župna crkva sv. Mihovila, te posvećena kapelica u središtu mjesta. Od lokalnih plaža poznate su Duboka Draga, Grmovača, Kukinica, Ljaljkovača, Mulo, Punta Velebit, Ričina, Zečevo, Zukve.