PodržimoNaše

[SRPANJ/KOLOVOZ] Vrhunac ljetne sezone uz slikovito mjesto Vrsi na 6 dana/ 5 noćenja ili 8 dana/ 7 noćenja s uslugom Polupansionom za 2 osobe u Hotelu Beni***uz 40% POPUSTA!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 5.500 kn
Ušteda 40%
Cijena 3.999 kn
Uštedi još 75 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 75 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

U neposrednoj blizini Vrsi nalaze se kilometarske pješčane i šljunčane plaže, pogodne za romantičnu šetnju pored mora, prirodne morske uvale i zaljevi za sportove na vodi... Iskoristivost kupona od 01.07 do 25.08.2020.(od subote do subote)!


HOTEL BENI

Smješten je na obali mirnog Ninskog zaljeva, u mjestu Vrsi – Mulo, nedaleko od Zadra.

Hotel predstavlja idealno mjesto za odmor i relaksaciju, a očuvani prirodni okoliš, bistrina mora, predivne plaže i bogato kulturno-povijesno nasljeđe u njegovoj blizini predstavljaju dodatni motiv da ga posjetite i da se u njemu ugodno osjećate.


Sobe, recepcija i restoran obnovljeni su, ukupno 23 sobe, dvokrevetne, trokrevetne s pomoćnim ležajevima i obiteljske sobe sa 2 spavaće sobe.Svaka soba ima kupaonicu s WC i tuš kabinom, sušilo za kosu, klima uređaj, telefon, besplatan WI –FI.

Čitav objekt je pod video nadzorom.


Restoran i pivnica

Klimatizirani restoran sa 70 i vanjska terasa sa 100 sjedećih mjesta, te pivnica sa velikim izborom domaćih i inozemnih vrsta piva predstavljaju posebno atraktivne prostore hotela.


Sport, rekreacija i zabava

U neposrednoj blizini Vrsi nalaze se kilometarske pješčane i šljunčane plaže, pogodne za romantičnu šetnju pored mora, prirodne morske uvale i zaljevi za sportove na vodi, a povoljna konfiguracija terena veliki je izazov za ljubitelje adrenalinskog sporta.
Jednom tjedno hotel će organizirati dalmatinsku večeru sa izvornom dalmatinskom glazbom i domaćim autohtonim specijalitetima.


VRSI

Mjesto Vrsi smjestilo se na istoimenom poluotoku, obiluje prekrasnim plažama i uvalama, prikladnim za idealan odmor u tišini, daleko od urbanih i prenapućenih gradskih središta. 


Osim turističkih resursa Vrsi posjeduju bogatu povijesnu i spomeničku građu, a među sakralnim objektima najpoznatiji su: Crkva Sv. Tome, crkva Sv. Jakova, romanička crkva Sv. Lovre, župna crkva sv. Mihovila, te posvećena kapelica u središtu mjesta. Od lokalnih plaža poznate su Duboka Draga, Grmovača, Kukinica, Ljaljkovača, Mulo, Punta Velebit, Ričina, Zečevo, Zukve.