PodržimoNaše

Ljetni wellness odmor na Lošinju u Hotelu Aurora 4* na 3 dana/2 noćenja s Polupansionom za dvoje ili dvoje + dijete do 7 god., uz korištenje bazena, fitnessa...od 1899 kn!

28 prodanihMožete kupovati i dalje do max. 90 kupona!
Super cijena 2.299 kn
Uštedi još 95 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 95 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Izaberite jednu od ove dvije opcije smještaja i željeni termin odmora: 1/2 standard ili classic sobi na park strani za 2 odrasle osobe ILI 1/2 standard plus sobi park strana za dvije odrasle osobe i 1 dijete do 7 godina! Ponuda se može iskoristiti od 29.05. do 30.08.20.

Dodatne pogodnosti: neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom; korištenje ogrtača, wellness papuče tijekom boravka; relax zone (prema raspoloživosti); fitness i besplatan parking!

HOTEL AURORA

Svoju izvrsnost hotel Aurora najbolje dokazuje brojnim nagradama i priznanjima, a još atraktivnijim ga čini nenadmašna lokacija, usred zelenila stoljetne borove šume, na korak od mora. Smješten odmah iznad plaže Veli žal, u lošinjskoj Sunčanoj uvali, hotel Aurora je omiljeni izbor za odmor, poslovne skupove i kongrese.

Check in: nakon 14:00 h, check out: do 11:00 h.

Prostrana polivalentna kongresna dvorana s kapacitetom od 350 sjedećih mjesta opremljena je najmodernijim sadržajima i prikladna za sve vrste poslovnih sastanaka, prezentacija, team buildinga i sličnih događanja. Zbog pomičnih pregradnih zidova u potpunosti je prilagodljiva, bez obzira na veličinu skupa koji želite organizirati.

STANDARD PARK STRANA

Standard sobe su dvokrevetne sobe koje imaju dva ležaja ili francuski ležaj (160 cm širine). Ako putujete sami ili u paru ova soba je idealna za Vas. Interijer u vedrim i svjetlim tonovima odražava prirodu otoka a u mirisima borove šume uživat ćete na vlastitom balkonu s pogledom na park stranu.

STANDARD PLUS MORSKA STRANA

Standard plus sobe su dvokrevetne sobe s mogućnošću dodatnog ležaja, idealne za obitelji (do 3 osobe) i parove koji vole prostrani i komforni prostor. Dizajn modernih i jednostavnih linija u svjetlim tonovima odražava prirodu otoka a u mirisima borove šume uživat ćete na vlastitom balkonu. Sobe su na morsku stranu.

CLASSIC SOBA PARK STRANA

Classic sobe su dvokrevetne sobe koje imaju dva ležaja ili francuski ležaj (160 cm širine). Ako putujete sami ili u paru ova soba je idealna za Vas. Interijer u vedrim i svjetlim tonovima odražava prirodu otoka a sa balkona pruža se pogled na borovu šumu i obližnje teniske terene gdje možete usavršiti svoje teniske vještine. Za bezbrižne trenutke na plaži dobit ćete na korištenje ručnik i torbu za plažu a za opuštanje u Spa sadržajima dočekati će Vas i wellness set koji uključuje kućni ogrtač i papuče. Besplatan bežični internet i telefon osigurat će Vam brzo povezivanje prilikom poslovnih ili obiteljskih obveza.

AURA BOTANICAL SPA GARDEN
Otkrijte generacijama njegovanu tradiciju pripremanja krema, pilinga i esencijalnih ulja koje koristimo u tretmanima posebno osmišljenim samo za Vas.
SPA centar prostire se na 1500 m2 i obuhvaća SPA zonu s prostorijama za tretmane, parne kupelji i saunu, bazene (uključujući hidromasažne bazene).

Unutarnji grijani bazen s morskom vodom i dva whirlpoola (jedan dječji bazen); 9 luksuznih prostorija za tretmane uključujući sobu za parove s privatnom kupaonicom; prostorija za pedikuru; prostorija za manikuru; solarij; finska sauna; turska kupelj; rimska sauna; biosauna; klupe i privatni jacuzzi u stilu tepidariuma; ledena fontana; potpuno opremljena teretana u zasebnoj zgradi.

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Raduje nas što vam možemo poželjeti dobrodošlicu u naš Botanički svijet čuda. Sezonsko bilje i svježe cvijeće u cvatu čine dio naše jedinstvene ponude tretmana i pridonose ozračju tišine i spokoja.

Otok Lošinj je nalik „zelenom brodu“ usidrenom između Istre i Dalmacije i okruženom mnoštvom otočića i hridi kao jatom galebova. Njegova bujna i pitoma priroda, blaga i ljekovita klima kao i pomorski kozmopolitski duh privukli su prije 130 godina bečku aristokraciju da ovdje provodi svoje zime. Lošinjani više nisu morali ploviti u svijet, jer je svijet dolazio k njima. Tako blizu Pule, Rijeke i Zadra, a opet daleko na moru, Lošinj je bio i ostao privlačan svima željnima istinskog odmora i oporavka duha i tijela.