PodržimoNaše

Očistite lice od svih nečistoća, zatvorene pore i problemi s aknama su prošlost! Studio Sensa u Puli nudi kompletno čišćenje lica + parenje + masažu + masku uz top kozmetiku, samo 120 kn!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 15% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Kozmetički Studio Sensa u Puli ima raznovrsnu ponudu koja obuhvaća tretmane lice, tretmane tijela, ugradnju esktenzija trepavica...Rok iskoristivosti kupona je 11.07.2020.

Ponuda uključuje: pripremu kože, parenje, mehaničko čišćenje i masku za određeni tip kože + masaža lica i vlasišta Kozmetika je Afrodita professional linija!


Čišćenje lica mnogi danas uzimaju zdravo za gotovo i često to ne čine uopće ili to čine polovično. Čišćenje lica mora biti temeljito.

Uloga čišćenje lica je uklanjanje zatvorenih mitesera koji izgledaju kao sitne kvržice, te smirivanje upalnih promjena na licu (akni).
Tijek tretmana čišćenje lica:
Skidanje nečistoće i šminke s lica kako bi pogli procijeniti stanje kože.
Piling - njega radimo kako bi skinuli rožnati sloj stanica kože te kako bi koža mogla disati.
Parenje - omekšavanje kože lica radi se kako bi akne i miteseri sa što manje napora izašli na površinu te kako bi lakše očistili lice.
Čišćenje - kako i sama natuknica kaže u ovom dijelu čistimo kožu od mitesera, akni i milijuma.
Masaža - ovo je jedan od opuštajućih koraka nakon što smo očistili lice stoga je potrebno raditi ga lagano i odabrati ulje za smirivanje kože kako bi smanjili otečenost i crvenilo lica.
Maska - obavezno je stavljanje maske na lice kako bi se koža ohladila i smirila pod utjecajem maske. Adresa Kozmetičkog Salona Studio Sensa: Grožnjanska ulica 24 Pula 52100! Radno vrijeme salona je pon,sri i petak 13-20h, ut i čet 8-15h, a subota 8-13h