Početak ljeta uz odmor u Novigradu! Uživajte u apartmanima Ville Bionda uz 2, 3, 5, ili 7 noćenja za 4 osobe i 1 dijete, očekuje Vas poklon košarica i dodatne pogodnosti, od samo 899 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tijekom prvog noćenja očekuje Vas doručak! Postajući jedno od najpoželjnijih mjesta turističkog boravka i odmora, Novigrad je sačuvao svoj neodoljivi šarm mirnog ribarskog gradića, onu prepoznatljivu, gotovo intimnu atmosferu, tako svojstvenu malim mediteranskim gradićima! U cijeni su uključeni apartman Lara i Nina! Kupon vrijedi od 29.05. - 30.06.2020.

Apartmani "Villa Bionda" u potpunosti je obnovljena 2019 g. kako bi imali potpuni dožovljaj Novigrada i Istre!

Villa raspolaže s 5 apartmana veličine 60 m2 i 1 studio apartmanom veličine 40 m2. Svi su apartmani kompletno opremljeni kako bi Vi – naši dragi gosti uživali u bezbrižnom odmoru.


Villa Bionda svojom pozicijom uz glavni gradski trg "Veliki Trg" na nekoliko koraka od mora i hlada Parka Novigradske biskupije, garantira Vam ugodan i opuštajući odmor u Novigradu i Istri.

Paket dobrodošlice „Bionda“ (voće, obična i gazirana voda, crveno i vijelo vino, tartufata, craft pivo Adriatic, kava i čaj) + „Villa Bionda“ membership card koja vam omogućava 10 do 20% popusta u najpoznatijim istarskim konobama, restoranima, vinarijama, SPA centrima,… Uključeno korištenje bicikla ili kanua za 2 osobe!


Apartman Nina
Nina spada u sam vrh naše ponude. 60 m2 samo za Vaš užitak s pogledom na more i glavni gradski trg! Glavna spavaća soba je klimatizirana, opremljena je king size krevetima od masivnog drva s izuzetno udobnim madracima (24 cm visine) i antialergijskim jastucima. Za sigurnost Vaših dragocjenosti brine se ugrađeni elektronski sef. 


Dnevni boravak je klimatiziran, uz trosjed na razvlačenje i kauč dovoljno je velik da Vam bude udobno ako na odmor dođete s djecom ili prijateljima. LED UHD TV (138 cm) omogućit će Vam da na miru pogledate sportske događaje, filmove ili da uživate u muzici prilikom ručka ili prije večere.


Kuhinja ima sve što Vam može zatrebati, uz standardnu opremu (frižider, pećnica, štednjak) na raspolaganju imate: mikrovalnu s grillom, caffe aparate (filter/americano, mocca, espresso), kuhalo za jaja, kuhalo za vodu, toster, ledomat. Kupaona ima što je potrebno za osvježenje poslije kupanja, šetnje ili vožnje bicikla.

 Večernji izlazak isto tako zahtjeva ugodan prostor s velikim ogledalom, odličnom rasvjetom, fenom za kosu, udobnom stolicom.

Apartman Lara
Lara je kao stvorena za sve koji žele uživati u miru, odvojeni od ljetnog žamora i buke. 60 m2 samo za Vaš užitak! Glavna spavaća soba opremljena je king size krevetima od masivnog drva s izuzetno udobnim madracima (24 cm visine) i antialergijskim jastucima. Za sigurnost Vaših dragocjenosti brine se ugrađeni elektronski sef. 


Dnevni boravak je klimatiziran, uz trosjed na razvlačenje i kauč dovoljno je velik da Vam bude udobno ako na odmor dođete s djecom ili prijateljima. LED UHD TV (138 cm) omogućit će Vam da na miru pogledate sportske događaje, filmove ili da uživate u muzici prilikom ručka ili prije večere. Kuhinja ima sve što Vam može zatrebati, uz standardnu opremu (frižider, pećnica, štednjak) na raspolaganju imate: mikrovalnu s grillom, caffe aparate (filter/americano, mocca, espresso), kuhalo za jaja, kuhalo za vodu, toster, ledomat.Kupaona ima što je potrebno za osvježenje poslije kupanja, šetnje ili vožnje bicikla. 


Večernji izlazak isto tako zahtjeva ugodan prostor s velikim ogledalom, odličnom rasvjetom, fenom za kosu, udobnom stolicom.

Vaši domaćini Stella i Marinko stojimo Vam na raspolaganju po svim pitanjima tijekom odmora - organizaciji izleta, posjeta poznatim istarskim vinskim podrumima, preporuci restorana i konoba... 

Uživajte u dobrim vinima, kušajte istarske specijalitete, jednostavno rečeno hedonističko iskustvo! Osim hrvatskog Vaši domaćini služe se engleskim, njemačkim, talijanskim i ruskim jezikom što će sigurno olakšati međusobnu komunikaciju.

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na +385 95 151 1959. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail: gn@gattonero.eu uz broj kupona po aktivaciji kupona.