Uživanje u čaroliji slovenske prirode - Bohinjskog jezera! Uživajte u rano ljeto ili na jesen uz 1 ili 2 noćenja s doručkom za dvoje u hostelu Pr' Pristavc...od samo 416 kn! Djeca do 4 god. GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se samo 2 kilometara od Bohinjskog jezera u simpatičnom hostelu Pr' Pristavc! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 30.06.20. i od 15.09.20. do 20.12.20.! Opcija s jednim noćenjem vrijedi za termin od nedjelje do četvrtka, a opcija s dva noćenja je za sve dane u tjednu!

Okružite se planinom i šumama, i prekrasnim Bohinjskim jezerom na 2 ili 3 dana i preporodite se i napunite energijom!

Hostel Pr' Pristavc nalazi se u mjestu Polje, samo dva kilometara od Bohinjskog jezera! 

Odlična destinacija i polazište za sve generacije koji žele uživati u predivnom krajoliku i raznim aktivnostima u prirodi, kao planinarenje, biciklizam, kanunig, kajak, penjanje, plivanje i brojne druge aktivnosti!

Obje opcije uključuju PIĆE DOBRODOŠLICE! Dodatna pogodnost: 20 % popusta za dnevnu kartu u Vodenom parku Bohinj; besplatan parking i besplatan wi-fi!

Hostel pruža svojim gostima besplatan parking!

  • Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na + 386 31 449 371! Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail pr.pristavc@gmail.com uz broj kupona po aktivaciji kupona!