PodržimoNaše

[NOVO!] WEDDING RENT-A-TESLA! Izaberite opciju najma vozila s osobnim vozačem u trajanju 4 h za savršeno i bezbrižno vjenčanje - 1 Tesla za mladence ili 3 Tesle za mladence, roditelje i kumove!

Super cijena 1.299 kn
Uštedi još 65 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 65 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Izaberite svoju opciju po mjeri: najam 1 Tesle S (srebrna) ili 1 Tesle 3 model (bijela ili crna) za mladence ili najam 1 Tesle S za mladence + 2 Tesle 3 model za mladence, roditelje i kumove! Kupon vrijedi do 30.12.2020.

ZAŠTO TESLA?

● Najsigurniji automobil 2019 ● Bez emisije plinova ● 100% električan, tih, brutalno brz ● Tehnologija budućnosti ● Vrhunska oprema ● Satelitske karte, live promet, vizualizacije ● Vrhunska audio oprema s 14 zvučnika/1 sub-woofer/2 pojačala ● In-car internet  ● Stakleni panoramski krov ● Autopilot ● Teslina mreža superchargera ● Doseg 500 km

Sve opcije uključuju osobnog vozača!

Vrijeme od 4 sata predviđeno je za dolazak po mladence (ako treba i svakog posebnog), vožnju do matičara te na svečanu zabavu.

Prije dolaska vozilo sa vozačem treba otići i do salona cvijeća ako ga dodatno želite ukrasiti nekim cvjetnim aranžmanom, a vozilo već na raspolaganju ima zastavice, tablice "Just married", zaslone "Just married".  Odlazak sat-dva prije do cvjećara kako bi se vozilo ukrasilo ne uračunava se u ovih regularnih 4 sata i nije dodatan trošak.

NA PRAGU BUDUĆNOSTI

Mi smo tvrtka koja se bavi specijaliziranim uslugama prijevoza vozilima Tesla. Naša misija je pružanje specifičnih usluga prilagođenih potrebama naših klijenata, turista, hotela, posebnih i poslovnih događanja, testnih vožnji i vožnji radi užitka. Naša misija je električna i ekološka uz dašak luksuza i visoke tehnologije.

Pružamo personalizirane usluge prilagođene vašim potrebama. Naše usluge mogu se individualno prilagoditi potrebama svakog kupca.

Osiguravamo i prijevoz između zračne luke, hotela i ostalog smještaja i gradova. Učinkoviti, vrhunski, luksuzni i pouzdani transferi.