Aktivan ljetni odmor u srcu prirode! Iskusite draži raftinga i kanjoninga u Sloveniji-Bovec uz 3 dana/ 2 noćenja za dvije osobe u apartmanima Jež ili Pri nama, SUPER CIJENA!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bovec je poznato skijalište u srcu Slovenije! Vi imate priliku istražiti ga u toplijim danima uz uključeni klasični rafting na Soči i kanjoning Sušec te escape room! Kupon za ponudu vrijedi od 01.06.20. do 01.10.20.

Priroda, kristalno čista voda, veliki valovi, adrenalin? To je rafting i kanjoning na Soči. Smaragdna rijeka ima promjenjiv tok, što nudi izvrsnu zabavu za sve generacije. Mirne dionice za obitelji s malom djecom, a zahtjevnije dijelove za obožavatelje adrenalina.

Na našim putovanjima radit ćemo stvari koje drugačije ne bismo činili i stići ćemo do mjesta gdje drugi ne bismo stigli. Skakat ćemo u dubokim smaragdnim bazenima, kliziti prirodnim kliznim putevima koje je napravio milijun godina, plivati, hodati i penjati se u uskoj klisuri. 

Prije ulaska u kanjon pobrinut ćemo se da nas pješačenje u trajanju od 30 minuta zagrije dok ne stignemo do mjesta starta. 

Apartman Jež nudi smještaj s balkonom, na oko 1,8 km od skijališta Kanin-Sella Nevea. Ovaj apartman nudi pogled na planinu i besplatan WiFi.

Apartman sadrži 1 spavaću sobu, TV ravnog ekrana s kabelskim kanalima, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i hladnjakom, perilicom rublja i 1 kupaonicu s tušem. U apartmanu možete iznajmiti bicikl!

Pri nama nudi smještaj s vrtom, iznajmljivanje bicikala, sadržaji za sportove na vodi, roštilj i terasu. Uz besplatno privatno parkiralište, apartman se nalazi u prostoru gdje se gosti mogu baviti vanjskim aktivnostima!

S pogledom na vrt, apartman sadrži 1 spavaću sobu, dnevni boravak, kablovsku televiziju s ravnim ekranom, opremljenu kuhinju i 1 kupaonicu s tušem.

Bovec leži na sjeveru Slovenije. Grad je udaljen oko 128 km sjeverozapadno od Ljubljane i svega desetak km od talijanske od granice.

Najstariji sakralni objekt u Bovcu je crkva sv. Urha (Ulricha), podignuta u gotičkom stilu, koja je u 19. vijeku restaurirana kao neoromnički objekt. Velika atrakcija je Utvrda Kluže (orginalni njemački naziv: Fort Flitscher Klause), koja leži pored grada, ona je podignuta još u 15. vijeku da spriječi turske provale. 

Pored grada nalazi se najviši slovenski vodopad Boka, i najviša planina - Triglav (2864 m), atrakcije su i Krnsko jezero, kanjon Soče i prijevoj Vršić na 1611 metara.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail info@socasplash.si ili na telefon + 386 40 611 029, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.