MUŠKARCI vrijeme je za Vas! Glatka prsa, leđa i trbuh oznaka su poželjnog muškarca! Split Style Centar u ST nudi depilaciju šečernom pastom zone prsa ili leđa ili trbuha za samo 49 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Split Style Centar ima široku paletu usluga te je renomiran kozmetički salon u Splitu! Kuponi su iskoristivi do 11.07.2020.!

Ponuda uključuje: depilaciju prsa ili leđa ili trbuha šećernom pastom!

Depilacija šećernom pastom je jedna od najstarijih metoda uklanjanja neželjenih dlačica, ujedno se smatra najučinkovitijom i najbezbolnijom metodom depilacije. 100 posto  je prirodna, antibakterijska, bez mirisa, boje i dodanih konzervansa. Koristimo ju na svim područjima zahvaćenim neželjenim dlačicama, za sve tipove kože i kod svih tipova dlaka.

Šećernu masu zagrijavamo na temperaturu tijela i nanosimo u smjeru rasta dlačica, dok se dlačice uklanjaju u suprotnom smjeru njihovog rasta.
Ove metode se mogu primjeniti i kod duljih dlačica.


Tehnika depilacije koja dugoročno sprječava crvenilo, urastanje dlaka i upale folikula. Nanošenjem paste u suprotnom smjeru od rasta dlačica, pastu  ‘guramo’ u poru odižući dlaku od kože, da obuhvati folikul dlake kako bi ju iščupali bez loma i na taj način spriječili urastanje i začepljivanje pore.

Adresa korištenja usluge: SPLIT STYLE CENTAR, Matice Hrvatske 28A Split.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija 2 dana ranije na br. tel: 0958787422, uz KOD i ID kupona po primitku.