PodržimoNaše

MUŠKARCI vrijeme je za Vas! Glatka prsa, leđa i trbuh oznaka su poželjnog muškarca! Split Style Centar u ST nudi depilaciju šečernom pastom zone prsa ili leđa ili trbuha za samo 49 kn!

Puna cijena 120 kn
Ušteda 58%
Cijena 49 kn
Kupi

Ostvarite 15% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Split Style Centar ima široku paletu usluga te je renomiran kozmetički salon u Splitu! Kuponi su iskoristivi do 11.07.2020.!

Ponuda uključuje: depilaciju prsa ili leđa ili trbuha šećernom pastom!

Depilacija šećernom pastom je jedna od najstarijih metoda uklanjanja neželjenih dlačica, ujedno se smatra najučinkovitijom i najbezbolnijom metodom depilacije. 100 posto  je prirodna, antibakterijska, bez mirisa, boje i dodanih konzervansa. Koristimo ju na svim područjima zahvaćenim neželjenim dlačicama, za sve tipove kože i kod svih tipova dlaka.

Šećernu masu zagrijavamo na temperaturu tijela i nanosimo u smjeru rasta dlačica, dok se dlačice uklanjaju u suprotnom smjeru njihovog rasta.
Ove metode se mogu primjeniti i kod duljih dlačica.


Tehnika depilacije koja dugoročno sprječava crvenilo, urastanje dlaka i upale folikula. Nanošenjem paste u suprotnom smjeru od rasta dlačica, pastu  ‘guramo’ u poru odižući dlaku od kože, da obuhvati folikul dlake kako bi ju iščupali bez loma i na taj način spriječili urastanje i začepljivanje pore.

Adresa korištenja usluge: SPLIT STYLE CENTAR, Matice Hrvatske 28A Split.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija 2 dana ranije na br. tel: 0958787422, uz KOD i ID kupona po primitku.