Pomladite lice ili zategnite si kritične zone na nogama i trbuhu uz RADIOFREKVENCIJU u Split Style Centru! 5 tretmana lica, 6 ili 12 tretmana tijela već od samo 150 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuponi su iskoristivi do 25.07.2020.!

Opcija 1) 5x radiofrekvencija lica!

Opcija 2) 6x radiofrekvencija tijela (natkoljenice ili nadlaktice ili trbuh)!

Opcija 3) 12x radiofrekvencija tijela (natkoljenice ili nadlaktice ili trbuh)!


RADIOFREKVENCIJA LICA


Jedan od popularnijih kozmetičkih tretmana tijekom kojeg radiofrekventna struja djeluje na kožu tako što je dubinski zagrijava. Površina kože ne zagrijava se do istog stupnja. Zagrijavanje vlakana kolagena u dubljem sloju kože, dermisu, dovodi do njihove kontrakcije. Unesena toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira produkcija kolagena i odmah vidljivo zateže koža.
Rezultat ovog tretmana je vidljivo zatezanje opuštene kože i bora te pomlađivanje lica i regeniranje ošećene strukture kože.

Adresa korištenja usluge: SPLIT STYLE CENTAR, Matice Hrvatske 28A Split.


RADIOFREKVENCIJA TIJELA

Najnovija metoda liječenja celulita. Dubinskim zagrijavanjem kože ,odnosno tkiva postiže se pokretanje metabolizma u tijelu. Preporuča se 6 tretmana u razmaku od tjedan dana , ali su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana. Liječi i smanjuje celulit u svim stadijima zbog snažnog stvaranja kolagena koji potiskuje i reducira celulit.Odlična je dopuna kavitaciji ili drugim anticelulitnim tretmanima.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija 3 dana ranije na br. tel: 0958787422, uz KOD i ID kupona po primitku.