[LIPANJ-LISTOPAD] Otok s glamuroznom ljetnom atmosferom - HVAR! Odmor u vrhunskim Apartmanima Buzolić s 1 ili 7 noćenja s doručkom za dvoje uz korištenje bazena + parking, od samo 499 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz zaglušujuću pjesmu cvrčaka, uz mirise ružmarina i bora, ni na jednom mjestu u Europi sunce ne sja toliko dugo i tako jako. Taj prirodni hvarski wellness puni energijom sve koji su u potrazi za opuštanjem duše i tijela! Kupon za ponudu vrijedi isključivo u terminu od 01.06.20. do 31.10.20.

Apartments Buzolić

Apartmani su komfortni i lijepo novo uredeni, na odličnoj lokaciji svega par minuta od centra i plaže sa savršenim pogledom na more i predivne zalaske sunca.
Divna četvrt savršena za odmor. Svega par minuta od centra i plaže, a noći su mirne i tihe.


Uz besplatni WiFi, Apartmani Buzolić nudi smještaj u Hvaru. Stipanska Beach je 2,6 km od objekta. Smještaj je klimatiziran i ima prostor za sjedenje. Tu je i blagovaonica i kuhinja opremljena hladnjakom. Apartmani Buzolić također uključuje terasu. Hvarska kazalište i Arsenal je 900 metara od apartmana Buzolić. Najbliža zračna luka je Zračna luka Brač, 23 km od objekta.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.


O SMJEŠTAJU

Apartman s jedinstvenim pogledom maksimalnog je kapaciteta da udobno ugosti dvije osobe! Sadržaj unutar smještajne jedinice: kuhinja s aparat za pripremu kave/čaja i kuhinjskim priborom, tuš kabina, TV ravnog ekrana i satelitski programi, klima, sušilo za kosu, glačalo, preša za hlače, hladnjak, radni stol, glačalo, WC s kadom ili tuš kabinom, perilica rublja, kupaona, garderoba, kauč na rasklapanje, vanjski namještaj, balkon.


Bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail mbuzolic@gmail.com ili na mobitel +385 95 1998 222, uz KOD kupona po primitku kupona.

O HVARU

Otok Hvar pravi je jadranski dragulj i jedna od najtoplijih europskih ljetnih destinacija. Ima mnoge značajke koje će vam oduzeti dah: od očuvane prirode i kulture, do vina i hrane te, naravno, kristalno čistog Jadranskog mora.


Tvrđava Petra Hektorovića, Stari Grad
Tvrđava Petra Hektorovića pruža mnoge predivne vidike, a s ribnjakom i golubinjakom iznad, najpoznatija je građevina u Starom Gradu. Petar Hektorović bio je poznati renesansni pjesnik koji je gradio tu nevjerojatnu strukturu tijekom cijelog svog života – za njega je ona imala jednaku važnost kao i njegov književni rad. U ovom dvorcu nastala je njegova ideja o mikrokozmosu. Tvrđava se također smatra nekom vrstom kamene knjige jer je Hektorović u svoje zidine uklesao više od dvadeset kamenih natpisa na latinskom, talijanskom i hrvatskom jeziku.

Tvrđava Fortica (Španjola), Hvar
Ne samo da je ova tvrđava prekrasan prizor za oči, već ćete uživati u i dolasku do tamo. Ako prošećete od trga prema sjeveru, proći ćete glavnim gradskim vratima ili Porta di Datallo, i popeti se stubama koje će vas provesti kroz stari dio grada Hvara. Ovdje pažnju kradu palače izgrađene u 15. i 16. stoljeću, okružene aromama mediteranskog bilja, sve dok ne stignete do hvarske tvrđave Fortica ili, kako je lokalno stanovništvo naziva, "Španjola". Sagrađena je početkom 16. stoljeća (tijekom venecijanske vlasti), a rekonstruirana je 1579. Danas se u utvrdi čuva zbirka amfora i drugih izložaka iz razdoblja antike i srednjeg vijeka. Osim doživljaja izvorne arhitekture, ujedno ćete uživati i u nezaboravnom panoramskom pogledu na grad Hvar, okolicu i Paklene otoke.


Hvarsko kazalište (i Arsenal), Hvar
Hvarsko kazalište, osnovano 1612. godine, jedno je od prvih općinskih kazališta u Europi. Podignuto je na starom Arsenalu - prostoru za popravak galija i skladištenju raznih pomorskih alata. Eksterijer kazališta uglavnom se očuvao u izvornom obliku, dok interijer potječe iz 19. stoljeća.