Iskoristite ovaj kupon za ljetovanje u luksuznim apartmanima s 4 zvjezdice u Kožinu, pored Zadra! Dalmatinsko okruženje natjerati će Vas da zaboravite na sve svoje brige, uz miris mora, mirnoću obližnje šume, bicikliranje...! Kupon vrijedi u terminu do 01.09.20.!

Ponuda uključuje: Luxury Accommodation Success, Kožino kraj Zadra - 2 dana, 1 noćenje u 4* jednosobnom apartmanu s terasom i pogledom na more ili vrt + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Svaki apartman ima klimatizirani dnevni boravak sa satelitskom LCD TV i bežični internet priključak; kutna sjedeća garnitura; prostor za ručanje; potpuno opremljena moderna kuhinja sa mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa, hladnjakom, štednjakom i pećnicom; spavaća soba sa velikim bračnim krevetom; luksuzno opremljena kupaonica sa tušem ili kadom i perilicom rublja; prostrana terasa sa panoramskim pogledom.

Prostor za ručanje za šest osoba; potpuno opremljena moderna kuhinja sa mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa, tosterom, velikim hladnjakom, štednjakom i pećnicom; spavaća soba sa velikim bračnim krevetom; luksuzno opremljena kupaonica sa hidromasažnim tušem ili jacuzzijem i perilicom rublja; prostrana terasa sa panoramskim pogledom.

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom isključivo telefonom na 023 283 060 ili sa 0992849559 ili e-mailom info@success.com.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.