LJETO U MEĐUGORJU! Odaberite 3 dana/ 2 noćenja ili 6 dana/ 5 noćenja s Polupansionom za 2 osobe u Etno selu Herceg, uz korištenje vanjskog bazena + parking, od samo 1189 kuna!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Etno selo Herceg - pravo mjesto za istinsko uživanje! Zaselak koji će Vam oduzeti dah i osvojit Vas svojom okolinom, simpatičnim osobljem i ukusnom hranom! Kupon se može koristiti do 15.09.2020.!

Ponude uključuju: 3 dana /2 noćenja (opcija 1) ili 6 dana/ 5 noćenja (opcija2) za 2 osobe sa polupansionom u sobama u depandansi + neograničeno korištenje vanjskog bazena!


Etno selo Herceg - jedinstven kompleks

Centar kompleksa čini restoran Herceg, hotel, zatim zaselak s 10 kamenih kuća gdje se nalazi smještajni dio i mali trgovački dio s desetak trgovina tradicionalnim proizvodima poput domaćeg meda ili svježe samljevenog brašna. Pored toga, sagrađen je amfiteatar kao centar kulturnih zbivanja. 

Da bi dojam sela bio potpun na najvećoj uzvisini sagrađena je kapelica i u neposrednoj blizini zasađen vinograd s autohtonim sortama žilavke i blatine.

Na kraju tu su i staje s domaćim životinjama ovog kraja, a ispred terase igralište za najmlađe posjetitelje.

Kako do doći do Etno sela Heceg?

Smještaj - dvokrevetne sobe

Sobe su udobne i prostrane, opremljene vrhunskim namještajem ručne izrade od slavonskog hrasta u prekrasnom ugođaju kamenih zidova.

Zidovi su ukrašeni fotografijama hercegovačkih motiva s  prirodnim ljepotama. Sve sobe su opremljene  uredjajima za grijanje/hlađenje, izravnim telefonskim linijama, internet priključkom, LCD TV,detektori dima, SOS u kupatilima. U sobama su gostima na raspolaganju ogrtači za kupanje i papuče, a u kupatilima sušila za kosu i kozmetika. Sve sobe su dvokrevetne, 14 s razdvojenim krevetima, 14 s francuskim.

Ostali sadržaji

Kapela je mjesto odakle se kreće i kojem se vraća. Kao što je oduvijek bila mjesto susreta ljudi, tako je i ova zavjetna kapela mjesto koje se s radošću pohodi.
Unutar sela, nalazi se jedna kamena kuća koja je zamišljena kao muzej. U toj kamenoj kući sve je postavljeno kao prije više od sto godina. Ova kuća je, kao uostalom i cijelo selo, svjedok nekih starih vremena. Trgovački dio, smješten u petnaest kamenom zidanih objekata, odraz je života u selu i čudesan, naočit spoj čovjeka s alatom i priborom s kojima se služio tijekom svoje povijesti. U njima su radionice kućnih majstora, grnčarije, predenja, vezenja...

Budući su i domaće životinje u hercegovačkom kraju postale rijetkost, pa tako danas najmlađi naraštaji jedva da i  poznaju kravu, magarca, ovcu i kozu, ovdje smo se potrudili na jednom mjestu okupiti naše domaće životinje.
Moderno boćalište izgrađeno po europskim standardima gdje se mogu održavati natjecanja i međunarodni turniri.

ODMAH prije kupnje kupona obavezna predrezervacija na tel. 00387 36 653-400, te potvrda iste nakon primitke kupona uz KOD i ID kupona.