Ljetovanje u Crikvenici! Uz izbor 3, 5 ili 7 noćenja na bazi POLUPANSIONA za 2 osobe uživajte u svom ljetnom odmoru u špici sezone u Hotelu Mediteran tik do plaže i mora već od samo 1799 kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju GRATIS u sobi s 2 odrasle osobe! Kupon vrijedi ovisno o odabranom periodu: 27.06.-18.07.2020. / 22.08.-12.09.2020. / 18.07.-22.08.2020.

HOTEL MEDITERAN je smješten uz samo more te oko 1.5 km od centra grada Crikvenice. Odmah ispod hotela se nalazi i plaža. 20 km je udaljen od zračne luke Rijeka i 35 km od grada Rijeke.

Dodatne pogodnosti: produženo trajanje doručka - svakog dana do 11:00 h; rani check in i kasni check out (sukladno raspoloživosti, potvrda na recepciji hotela) i korištenje vanjskog hotelskog bazena!

Hotel Mediteran sadrži 140 soba, 2 lifta, restoran, lobby bar, dvorane za poslovne sastanke, besplatni bežični pristup internetu dostupan u predvorju.

Također raspolaže vanjskim parkiralištem i unutarnjom garažom koji su uz doplatu (ovisno o raspoloživosti).

U sklopu hotela su vanjski i unutarnji bazen (zatvoren u ljetnom periodu); suncobrani i ležaljke za plažu i bazen su uz nadoplatu ovisno o raspoloživosti.

Hotel nudi uslugu polupansiona (buffet doručak i buffet večera) sa izborom jela većinom iz mediteranske kuhinje.

Sobe su opremljene: klimatizirane, grijanje, kupaonica (WC/tuš), satelitska TV, sve sobe s pogledom na morsku stranu imaju balkon, dok sobe na park strani djelomično imaju balkon.

Idealni vremenski uvjeti koji su na snazi gotovo cijele godine omogućuju da gosti mogu uživati u brojnim aktivnostima na otvorenom kao npr. dnevni izleti brodom s piknicima i degustacijama vina na otoku Krku i Vrbniku. Mogu provesti vrijeme u kupanju u bistrom moru i sunčanju, a za one avanturističkog duha u pješačenju, trčanju pa i bicikliranju u okolici Crikvenice.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnog termina na mail info@hotelmediteran.hr ili broj +385 99 645 9000. ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije na mail info@hotelmediteran.hr!