PodržimoNaše

Izaberite vikend ili tjednu opciju najma sportskog terena za cage football ili odbojku/ rukomet na pijesku u Hotelu Sport 4* u Ivanić Gradu + jumbo pizza, sve za do 8 osoba, od samo 99 kn!

Puna cijena 200 kn
Ušteda 50%
Cijena 99 kn
Uštedi još 5 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 5 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Aktivno druženje u krugu prijatelja ili obitelji je uvijek dobra ideja! Kupon vrijedi do 19.07.2020.

Opcija 1). Od ponedjeljka do četvrtka - najam sportskog terena za CAGE FOOTBALL ili ODBOJKU ili RUKOMET NA PIJESKU u trajanju od 1h + jumbo pizza po izboru za do 8 osoba!

Opcija 2). Tijekom vikenda od petka do nedelje - najam sportskog terena za CAGE FOOTBALL ili ODBOJKU ili RUKOMET NA PIJESKU od 1h + jumbo pizza po izboru za do 8 osoba!

Dobrodošli u moderan i luksuzan  Hotel Sport**** u Ivanić Gradu koji je smješten u ugodi prirodne tišine i mira, te time predstavlja idealno mjesto za Vas, Vašu obitelj i poslovne partnere.

Mjesto za potpuno opuštanje svakoga dana možete pronaći u Wellness centru hotela Sport gdje Vam osim standardne ponude masaža, tretmana  vrhunskom kozmetikom, solarija, unutarnjeg bazena sa protustrujnim plivanjem, te 4 saune, u sklopu kozmetičkog salona nudimo mogućnost tretmana na jednom od kozmetičkih aparata (anticelulitni programi, depilacija, kavitacija...) koji će Vam omogućiti da izgledate onako kako ste oduvijek željeli.

Bazen sadrži hidromasažne mlaznice (stojeće i sjedeće), protustrujno plivanje te masažni slap. Uz bazen možete se odmoriti na ugodnim ležaljkama i uživati uz šum vode.

Kako bismo nadmašili sva Vaša očekivanja, na raspolaganje Vam stavljamo kompleks sportskih terena (teniske terene, nogometne terene, kavez za mali nogomet, balon sa polivalentnom podlogom, teren za odbojku na pjesku te veliko dječje igralište).

Saune /finska, bio, infra i parna; hladni tuševi, ledomat, hladni bunar; grijane klupe, knaip/ za opuštanje i blagotvorni utjecaj na tijelo uz wellness terapeuta koji izvodi programe u saunama.

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

U kozmetičkom salonu, masaže koje izvode medicinski kozmetičari, pružaju osjećaj zadovoljstva, ugode i lakoće.

Plivanje osnažuje i razgibava tijelo – bazen s protustrujnim plivanjem i hidromasažnim mlaznicama uz slap koji dočarava šum vode iz prirode.

Relax zona sa svježim voćem i toplim napitcima.

Profesionalno osoblje za Vaše zdravlje i ljepotu.