PodržimoNaše

Aktivni predah na Izletištu Petek blizu ZG-a! Uživajte uz bogati ručak ili večeru u Restoranu Garfield za dvije osobe već od samo 75 kn! Birajte međimurske specijalitete ili grill platu!

12 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 150 kn
Ušteda 50%
Cijena 75 kn
Uštedi još 4 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Samo 20 minuta vožnje od Zagreba, daleko od gužve i buke, u miru i prirodi nalazi se Izletište Petek! Kupon vrijedi do 18.07.2020.!

Sportski tereni, sadržaji za djecu, vrhunska gastronomska ponuda i ugodna atmosfera čine Izletište Petek idealnim mjestom za obiteljski odmor i rekreaciju. Obzirom na širinu gastronomske ponude, veliki izbor vina, domaćih kolača, raznolikost prostora i mogućnost organizacije prezentacija, sastanaka, vjenčanja, krstitki, dječjih rođendana i svih drugih svečanosti , zadovoljit će svačiji ukus.Restoran Garfield najstariji je objekt izletišta. Uspješno radi već punih 20 godina. Čine ga tri sale, vrtna terasa, vinoteka, dječja igraonica, šank na otvorenom, roštilj i pečenjara na otvorenom.


Obzirom na širinu gastronomske ponude, veliki izbor vina, domaćih kolača, raznolikost prostora i mogućnost organizacije prezentacija, sastanaka, vjenčanja, krstitki, dječjih rođendana i svih drugih svečanosti , zadovoljit će svačiji ukus.


Opcija 1) juha, pohani međimurski picek (batci) + restani krumpir + salata za 2 osobe!

Opcija 2) mješana grill plata (pileći ražnjić sa špekom, svinjski lungić punjen sirom, uštipci, pureća vješalica, pekarski krumpir s lukom + lepinja) + 2x 01L vina za 2 osobe!

Na restoran se nadovezuje popratni sadržaj izletišta, te se tik uz vanjski šank  prostire dječje igralište bogatog sadržaja. Ove godine obogaćena je ponuda dječjeg igrališta  trampolinom i kartingom za djecu.
Naravno, tu su i brojni sportski sadržaji namijenjeni svim dobnim skupinama, tako da se mogu pohvaliti s tri teniska terena, dva malonogometna terena, pješčanim terenom za odbojku, rukomet, rugby i  nogomet. U zimskom periodu tu su i tereni u grijanom balonu za nogomet i tenis.ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije dan ranije na tel: 01 2883 070, uz KOD i ID kupona po primitku.