[ŠPICA LJETNE SEZONE] Odmor uz povijesno selo Kotli u Istri! Spomenik kulture upoznajte uz 5 ili 7 noćenja u Etno Selu Kotli za do 4 osobe, ovisno o opciji + bazen, igralište...od samo 2209 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrhunac ljetnih vrućica iskoristite za kontinentalno ljetovanje u selu koje odolijeva vremenu, zaštićena je ruralna sredina sa slikovitim prizorima povijesti! Odaberite željenu opciju od ponuđene tri prema broju osoba! Opcija 1). i 4). je za dvije osobe (kućice 6 i 7), opcija 2). i 5). za tri osobe (kućice 2, 3, 4 i 8), a opcija 3). i 6). za četri osobe (kućice 1 i 5)! Kupon vrijedi od 15.07- 30.08.2020.!

ETNO SELO KOTLI
Otkrijte odmor iz snova u mjestu gdje Mirna susreće život u davnom bogatstvu mlinova vodenica, dok stari most još uvijek spaja zemlju i vodu u očekivanju povratka. Tu se divovi odmaraju.


Mir, prirodne ljepote i savršen smještaj u samom središtu Istre, u blizini Buzeta, Roča, Huma, Sovinjaka, Vrha, Motovuna i na samo 25 minuta od mora, garancija su za jedan kvalitetan odmor i opuštanje od svakodnevne vreve i brzoga života.
Kotli su nekada bili gospodarski najjače selo na Humštini s nadaleko poznatim mlinarima i krojačima. Tamošnji mlin još odolijeva vremenu. Danas su Kotli zaštićena ruralna sredina sa sačuvanim kortama, baladurima, voltama i slikovitim dimnjacima. Kroz selo protječe rijeka Mirna, padajući u slapovima preko stijena, dubeći u kamenu kotlaste udubine po kojima je selo dobilo ime.


U cijenu je uključeno: posteljina,čišćenje,parking,prijava,ručnici,upotreba vanjskog tuša,dječjeg igrališta,bazena, ležaljke, bočalište ,roštilj, peka, kamenih stolova,wi-fi i sl. Drva za roštilj se ne naplaćuju. Dočekat će Vas gđa Palmira i smjestiti u kuće te biti vaša domaćica.Svaka kuća ima u potpunosti opremljenu kuhinju.U konobi Valter Kolinasi (najbolji omjer cijena/kvaliteta) kao naši gosti imate 10% popusta na hranu.


Kamena kućica 1

Površina 90m2. Smještajni kapacitet kuće je 4+1 ležaj, a sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa trosjedom na razvlačenje, blagovaona, potpuno opremljena kuhinja i Wc smještene u prizemlju kuće; Na katu nalaze se dvije spavaće sobe i to jedna sa bračnim ležajem, jedna sa dva odvojena ležaja i kupaonica s tuš kabinom. Ispred kuće je terasa sa stolom i stolicama.
Kuća ima grijanje, Sat TV, Internet.



Kamena kućica 2
Površina 100m2. Smještajni kapacitet kuće je 3+1 ležaj, a sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa trosjedom na razvlačenje, blagovaona, potpuno opremljena kuhinja i Wc smještene u prizemlju kuće; Na katu nalaze se dvije spavaće sobe i to jedna sa bračnim ležajem, jedna sa jednim ležajem i kupaonica s tuš kabinom. Ispred kuće je prostrana natkrita terasa sa stolom i stolicama.
Kuća ima grijanje, Sat TV, Internet.

Kamena kućica 3
Površina 90m2. Smještajni kapacitet kuće je 3+1 ležaj, a sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa trosjedom na razvlačenje, blagovaona, potpuno opremljena kuhinja i Wc smještene u prizemlju kuće. Na katu nalaze se dvije spavaće sobe i to jedna sa bračnim ležajem, jedna sa jednim ležajem, kupaonica s tuš kabinom i terasa sa vrtnom garniturom za sjedenje
Kuća ima grijanje, Sat TV, Internet.



Kamena kućica 4
Površina 80m2. Smještajni kapacitet kuće je 3 ležaja, a sastoji se od prostranog dnevnog boravka, blagovaona, potpuno opremljena kuhinja i Wc smještene u prizemlju kuće; Na katu nalaze se dvije spavaće sobe i to jedna sa bračnim ležajem, jedna sa jednim ležajem i kupaonica s tuš kabinom. Ispred kuće je prostrana natkrita terasa sa stolom i stolicama.
Kuća ima grijanje, Sat TV, Internet.

Kamena kućica 5
Površina 130m2. Smještajni kapacitet kuće je 4+1 ležaj, a sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa trosjedom na razvlačenje, blagovaona, potpuno opremljena kuhinja i Wc smještene u prizemlju kuće. Na katu nalaze se dvije spavaće sobe sa bračnim ležajem i kupaonica tuš/kada sa perilicom za veš. Ispred kuće je prostrana terasa i vrt sa stolom i stolicama.
Kuća ima grijanje, Sat TV, Internet. 



Kamena kućica 6
Površina 70m2. Smještajni kapacitet kuće je 2 ležaja, a sastoji se od dnevni boravak sa blagovaonom i potpuno opremljenom kuhinjom u prizemlju kuće i jedna spavaća soba sa bračnim ležajem i kupaonica s tuš kabinom na katu kuće. Iza kuće je vrt sa stolom i stolicama. Kuća ima grijanje, Sat TV, Internet.    

Kamena kućica 7
Površina 70m2. Smještajni kapacitet kuće je 2 ležaja, a sastoji se od dnevni boravak sa blagovaonom i potpuno opremljenom kuhinjom u prizemlju kuće i jedna spavaća soba sa bračnim ležajem i kupaonica s tuš kabinom na katu kuće. Iza kuće je vrt sa stolom i stolicama. Kuća ima grijanje, Sat TV, Internet.

Kamena kućica 8
Površina 80m2. Smještajni kapacitet kuće je 3+1 ležaj, a sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa trosjedom na razvlačenje, blagovaona, potpuno opremljena kuhinja i Wc smještene u prizemlju kuće; Na katu nalaze se dvije spavaće sobe i to jedna sa bračnim ležajem, jedna sa jednim ležajem i kupaonica s tuš kabinom. Ispred kuće je prostrana natkrita terasa sa stolom i stolicama. Kuća ima grijanje, Sat TV, Internet.

Ostali sadržaji u okolici: dolina konja 3 km, paraglaiding, špiljarenje.


TIJEKOM POVIJESTI DO DANAS

U ovom spomeniku kulture, na aleji glagoljaša, i u 21. stoljeću živi tračak prošlosti.
Današnji je izgled selo poprimilo u 18. stoljeću, a možda i nešto ranije. Sačuvano je oko 15 kuća koje su veće i ljepše od kuća u okolnim selima i zaseocima. Uvjeti za razvoj takvoga graditeljstva su djelomično u stabilnim prihodima koje su Kotljani ubirali kao nadaleko poznati zanatlije. Duž glavne ulice niz je katnica koje svjedoče o boljim vremenima, kada je u selu živjelo mnogo ljudi.

Staro selo Kotli jedno je od najprivlačnijih izletišta u središnjoj Istri. 

U prošlim su stoljećima Kotli bili najveće i gospodarski najjače selo u Humštini.