Luksuzan početak ljeta u Opatiji uz 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe u sobama s balkonom i pogledom na more, raskošni doručak i korištenje bazena i jacuzzija u Hotelu Savoy 4*...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Lokacija, osobni pristup gostu i kvaliteta soba luksuznog Hotela Savoy 4* garantiraju vam najbolji boravak u Opatiji! Ponuda se može iskoristiti isključivo u terminu od 22.06. do 06.07.2020.

HOTEL SAVOY 4* je smješten u samom središtu Opatije, tik uz more i poznatu Opatijsku šetnicu Lungomare dugačku 12 km, a većina soba ima balkon i prekrasan pogled na more i Kvarnerski zaljev.

Dvokrevetna soba STANDARD S BALKONOM I POGLEDOM NA MORE (cca 20m²) je klimatizirana soba i sadrži TV sa satelitskim programima, prostor za sjedenje i mini bar. Također uključuje kupaonicu s tušem i sušilom za kosu. Soba ima balkon i pogled na more.

SUPERIOR dvokrevetna soba s bračnim krevetom i BALKONOM I POGLEDOM NA MORE (33 m²) su prostrane klimatizirane sobe koje imaju stilzirani namještaj. Sve imaju balkon s pogledom na more. Pojedine sobe imaju hidromasažnu kadu u kupaonici.

U ponudi Vas očekuje i korištenje bazena i jacuzzija!

U Hotelu Savoy gosti mogu koristiti sve blagodati wellnessa u sklopu našeg centra. Naše dugogodišnje iskustvo i tradiciju u radu uvijek nadopunjujemo i proširujemo kako bi našim stalnim kao i našim budućim korisnicima pružili maksimalnu ugodu.

U sastavu hotela nalazi se vrsni i vrlo posjećeni a la carte restoran Lungomare. Poslužujemo najbolje od lokalne i internacionalne kuhinje. Smješten iznad same šetnice, svojom pozicijom plijeni pozornost gostiju i šetača. Restoran se sastoji od dva dijela. 

Prvi čini terasa u staklu koja u zimskom periodu našim gostima nudi savršeno mjesto za uživanje u delicijama naših kuhara uz savršeni pogled na Kvarnerski zaljev. Tijekom ljetnih mjeseci naša druga otvorena prostrana terasa dolazi do punog izražaja.