Istražite Dioklecijanovu palaču i šarm Splita u rano ljeto ili na jesen uz luksuzni Hotel & Residence Cvita uz 1 ili 2 noćenja s Polupansionom + wellness zona, za dvoje i od samo 719 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Znamo tajnu zašto ljudi na Mediteranu žive duže i vrijeme je da to se upoznate s tajnom uz besplatno korištenje wellness-a i bazena! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 30.06.20. i od 01.11.20. do 30.12.20.

Hotel & Residence Cvita

Provedite zasluženi, dugogodišnji odmor u spektakularnom Hotelu & Residence Cvita smještenom u najneverovatnijem okruženju šume Marjan s prekrasnim pogledom na Jadransko more i u blizini UNESCO-ove 1700 godina stare gradske jezgre prelijepog grada Splita.

Ako želite provesti opuštajuće vrijeme Hotel & Residence Cvita nudi Vam odmor o kojem ste sanjali!


Ponuda 1 uključuje: 2 dana uz 1 noćenje u dvokrevetnoj superior sobi + 1 x doručak i večera (polupansion) + korištenje wellness zone + besplatan wi-fi + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj superior sobi + 2 x doručak i večera (polupansion) + korištenje wellness zone + besplatan wi-fi + besplatan parking, sve za 2 osobe.


Osim prekrasnog okruženja i luksuznog smještaj nudimo vam mnogo više: večeru u restoranu, wellness i spa centar koji su na licu mjesta, fitness sobu, vanjski i unutarnji bazen.



Neka ovaj obiteljski hotel bude vaš dom!

Restoran
Naš stručni tim priprema besprijekorna tradicionalna i internacionalna jela, koja zadovoljavaju sve preferencie naših gostiju. Dalmatinska kuhinja nadaleko je poznata po svojoj jednostavnosti i svježim sezonskim namirnicama. Poštivajući namirnicu i tradiciju dalmatinske kuhinje restoran hotela Cvita svojim gostima poslužuje samo najbolja tradicionalna dalmatinska jela spravljena na moderan način.



Sobe i apartmani
Luksuzno namještene sobe kombiniraju bezvremenski dizajn interijera s najsuvremenijim sadržajima i opremom.
Otkrijte eleganciju i ekskluzivnost naših 60 soba i 2 apartmana. Luksuzni kreveti, prirodni materijali, WiFi i prostrane kupaonice nedvojbeno služe kao najbolje jamstvo za potpuno opuštanje i ugodan boravak.



Soba Hotel Cvita Superior
Svijetla je i prostrana te dostupna s jednim velikim bračnim krevetom s mogućnošću dodatnog kreveta. Soba je opremljena klima uređajem, minibarom, sefom, plosnatim TV ekranom, radiom i telefonom.



Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail info@hotelcvita.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.