[SPLIT] Smanjite obujam i oslobodite svoje tijelo od toksina uz 150 minuta užitka u Centru zdravlja i ljepote Mia! Paket detoxa uključuje maderoterpiju + piling + masažu uz 63% POPUSTA!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zablistajte i uživajte! Izbacite višak tekućine i oblikujte tijelo po Vašim potrebama! Kupon se može iskoristiti do 18.07.2020.!

Ponuda uključuje: piling tijela, tuširanje po želji, lipodrenažna maska za tijelo, masaža cijelog tijela i madero terapija tijela!

Piling je terapijska procedura kontroliranog odstranjivanja površinskog sloja kože čime se aktivira ćelijska migracija i ubrzava rekonstrukcija dermisa i tkiva epidermisa, osiguravajući presudne mikronutritiente za pogođene oblasti.



Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam. Glavobolje, umor, stres, bolovi u mišićima, sve to može biti lako izliječeno, vrlo jednostavnim instrumentom - našim rukama!

Maderoterapija se upotrebljava sa ciljem da oblikuje figuru. Prednost korištenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode. Tehnika podrazumijeva seriju pokreta koji se ponavljaju koristeći preko deset različitih drvenih elemenata.Primjenjujući ove elemente na kožu, mišiće, masne naslage, bore i celulit, stimuliramo limfni sistem tijela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. 


Ovo oslobađanje od toksina potiče metabolizam na sagorijevanje masti.
Također, razbijaju se džepovi upornog celulita!