[EKSKLUZIVNO] Po prvi put na Crnom Jaju! Gurmanska hrana u slavnom Restoranu Zigante, uživajte do posljednjeg ugriza uz domaću tjesteninu s tartufima za dvije osobe - samo 180 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskušajte domaću hranu u modernoj verziji NAJPOZNATIJEG HRVATSKOG TARTUFARA!!! Kupon se može iskoristiti svaki dan od 12-22 h (uz prethodnu najavu) do 18.07.2020.!

Mnogo je odličnih restorana, no samo je Zigante potpuno posvećen kreiranju jedinstvenih jela s tartufima koja istarski tuber uzdižu na poziciju koju i zaslužuje


Restoran Zigante otvoren je kako bi gostima prezentirao mogućnosti primjene tartufa u kulinarstvu i prvi je hrvatski restoran specijaliziran za jela s tartufima. Smješten u srcu Livada, u neposrednoj blizini jednog od najplodnijih prirodnih staništa tartufa, Zigante ima poziciju kakvom se ne može pohvaliti mnogo restorana na svijetu.


U restoranu se tijekom cijele godine nudi pažljivo osmišljen meni temeljen na svježim tartufima, kreiran prvenstveno prema sezoni berbe istarskih tartufa. Tako se jela sa svježim crnim tartufom nude cijele godine, dok se ona s rijetkim bijelim tartufom pripremaju samo između listopada i prosinca. Specifična jela prati i bogata enoteka s brojnim domaćim i stranim vinima.

Kuhari i sommelieri restorana nositelji su brojnih međunarodnih priznanja za svoj rad, a među ostalim nagradama, Zigante je 2005. osvojio prvo mjesto u kategoriji „Dobri hrvatski restorani“. Stoga ne čudi da ovaj restoran u malom istarskom selu posjećuju gosti iz svih krajeva svijeta.

Adresa restorana: Livade7, 52427 LIVADE! Ponuda se odnosi na konzumaciju isključivo u restoranu!


Osim jedinstvenog menija, restoran Zigante nudi i organizaciju poslovnih i privatnih ručkova i večera te degustacije. U nastavku restorana, u renoviranoj istarskoj kamenoj kući, nalaze se moderno opremljene sobe Zigante**** za udoban odmor u tipičnom istarskom ruralnom mjestu. U ponudi je i nekoliko paket-aranžmana, koji uz smještaj uključuju razne specijalitete na bazi svježih tartufa te mnoga druga iznenađenja za potpuni doživljaj svijeta istarskih tartufa.

Obavezna rezervacija dan ranije za restoran na br. tel. 091 4777 410 ili mailom na: info@livadetartufi.com, uz KOD i ID kupona po primitku!