Odlični paket popularnih tretmana oblikovanja i mršavljenja - 4x kavitacija + 4x elektrostimulacija + 4x lipolit masaža u Beauty centru MariLea by Body Balance u Splitu za samo 499 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vaše tijelo bit će Vam zahvalno paketom udarnih i učinkovitih tretmana, a sa svojom novom figurom bit ćete ponosni! Kupon se može iskoristiti do 31.08.2020.

KAVITACIJA je najpopularnija metoda za razbijanje nakupljenih masnih stanica, a time i mršavljenje. Osim što je svoju uspješnost u redukciji adipocita (masnih stanica) dokazala nebrojeno puta u čitavome svijetu, također je poželjna zbog toga što je metoda potpuno bezbolna, neinvazivna, ne ostavlja ožiljke, nema operativnih zahvata niti oporavka od tretmana i sl.

U samome tretmanu kombinira se ultrazvuk velike snage i niske frekvencije te radiovalova, koje ljudski organizam ne može osjetiti svojim osjetilima.

Ultrazvučni valovi kreiraju u tkivu mjehuriće koji zbog pojave dekopresije rastu što dovodi do njihove eksplozije, a time i do pucanja masnih stanica. Nakon što su se iz krutog, tvrdokornog oblika, adipociti raspali, odlaze u krv u obliku triglicerida. Uz pomoć enzima u krvi, dolazi do njihove diobe na glicerol i više masne kiseline. U takvom obliku odlaze u jetru metaboličkim procesima i razgrađuju se, poput hrane koju svakodnevno unosimo.

Kako bi se cijeli ciklus djelovanja kavitacije proveo ispravno, važno je da nakon samog tretmana budemo podvrgnuti i tretmanu limfne drenaže (poticanje cirkulacije u tijelu).

Paket uključuje: 4x kavitacija + 4 x elektrostimulacija + 4 x lipolit masaža!

ELEKTROSTIMULACIJA je jedan od najsvestranijih i modernih uređaja za poboljšanje estetike tijela. Posjeduje posebne module s programima za mršavljenje, limfnu drenažu, učvršćivanje i jačanje mišića tijela. Tijekom 45 minuta tretmana elektrostimulacije mišići obavljaju jednak rad kao 3 sata aktivnog vježbanja na fitnesu ili u teretani. Debljanje je nešto nad čim nemamo kontrole s obzirom na današnji stil život(stres,posao,nekretanje,loša prehrana,brza hrana itd.). Elektrostimulacija je fina tehnologija koja omogućuje brzo tjelesno mršavljenje, oblikovanje skladne figure i smanjenje celulita. Vježbanje mišića (elektrostimulacija) aktivira metabolizam sagorijeva ugljikohidrate i aktivira lipolizu – lipociti se otapaju. To omogućava uklanjanje viška tekućine i otpadnih tvari te se potiče proces samo liječenja. Toksini se eliminiraju kroz mokraću.

ODMAH po primitku kupona obavezno kontaktirati salon za prethodnu rezervaciju termina i savjetovanje oko prvog dolaska na broj 092 356 9374!