Ljetna avantura u Dalmaciji! Provedite aktivan odmor uz 2 dana/1 noćenje s POLUPANSIONOM za 2 osobe u Hotelu Alkar u Sinju i vođenu buggy turu do izvora Cetine...999 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz savršenu priliku za opuštanje, priuštite si i dozu adrenalina u prirodi s uključenom hranom i pićem - vođenu buggy turu do izvora Cetine u trajanju 5-6 sati! Kupon vrijedi do 30.06.2020.

HOTEL ALKAR 3* je smješten na rubu sinjskog gradskog parka, tek nekoliko minuta šetnje od strogoga centra grada.

Hotel nudi smještaj u 54 klimatizirane sobe. Hotelski restorani su otvoreni za sva tri dnevna obroka i nude tradicionalnu lokalnu kao i internacionalnu kuhinju.

Besplatni Wi-Fi je dostupan u svim dIjelovima hotela.

U sklopu hotela nalaze se dvije konferencijske dvorane za organizaciju sastanaka, kongresa, seminara, prezentacija, vjenčanja i drugih događanja. Veliko hotelsko parkiralište gostima hotela je besplatno na raspolaganju.

Hotel organizira team buildinge, biciklističke, buggy, hiking i kayak ture Dalmatinskom zagorom i Cetinskom krajinom.

Dodatno, hotel svojim gostima nudi organizaciju drugih sportskih i avanturističkih aktivnosti u suradnji s lokalnim ponuđačima.

Hotel nudi organizaciju transfera od i do aerodroma, kao i splitske trajektne luke i željezničkog kolodvora. Najbliži putnički aerodrom je Split (SPU), od Sinja udaljen 45 km. Autocesta A1 je udaljena 18 km, Split 30 km, Trogir 50 km te Nacionalni park Krka 85 km od hotela.