Jedinstvena lokacija u samom centru, a istovremeno izolirana od gradske buke...baš za idealan odmor! Ponuda uključuje i besplatno mjesto u garaži pod video nadzorom! Kupon se može iskoristiti isključivo do 14.08.20

Aparthotel Centar Sarajevo u samom centru Sarajeva!

Karakteristike koje bi posebno izdvojili su jedinstvena lokacija za sve koji vole biti u samom centru, a da su opet ugodno distancirani od gradske buke!

Objekt raspolaže sa 24 apartmana i 10 soba ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim namještajem uz najsuvremeniju hotelsku tehnologiju.

Sve sobe i apartmani imaju flat-screen tv sa kablovskim kanalima, wi-fi, zasebnu kupaonicu, fen, sef i ostalu opremu koja Vam je na raspolaganju za vrijeme boravka. 

Također, svi apartmani imaju kompletno opremljene moderne kuhinje. U sklopu ponude osigurano je i besplatno garažno mjesto koje je pod video nadzorom. U objektu se poslužuje doručak na bazi švedskog stola.

STUDIO APARTMAN

Studio apartman se sastoji od jedne spavaće sobe s velikim bračnim krevetom. Oduševit će Vas i prostrana veličina od 35 m². Opremljen je: minibar, sef, telefon, klima-uređaj, sušilo za kosu, glačalo, čajna kuhinja, hladnjak, besplatan toaletni pribor, WC, mikrovalna pećnica, vlastita kupaonica, grijanje, garderoba, kabelski programi, kada ili tuš kabina, TV ravnog ekrana, dječja stolica, vanjski namještaj.

Hotel se nalazi samo par minuta šetnje od centra grada, Baščaršije, Trebevićke žičare, Latinske ćuprije, Sebilja i ostalih znamenitosti.  Međunarodni Sarajevski aerodrom udaljena je 7 km od hotela.

Sarajevo, jedno od najatraktivnijih metropola u regiji. 

Kroz grad protiče rijeka Miljacka, a u neposrednoj blizini grada je i izvorište rijeke Bosne, sa popularnim izletištem Sarajlija, Vrelom Bosne. 

Oko grada se nalaze olimpijske planine: Bjelašnica, Igman, Jahorina i Trebević, koji su posebno tokom zimskih mjeseci omiljena izletišta Sarajlija i turista iz cijeloga svijeta. 

Baščaršija je stara sarajevska "čaršija" te povijesni i kulturni centar grada. Baščaršija je izgrađena u 15. stoljeću kad je Isa-beg Ishaković osnovao cijeli grad.

Riječ Baščaršija potiče od riječi "baš", koja znači "glavna" na turskom, tako da Baščaršija znači "glavna ulica". 
Zbog velikog požara u 19. stoljeću, današnja Baščaršija je dvostruko manja nego što je nekad bila. Baščaršija se nalazi na sjevernoj obali rijeke Miljacke, u općini Stari Grad Sarajevo.

Na Baščaršiji se nalazi nekoliko važnih povijesnih objekata, poput Gazi Husrev-begove džamije i sahat-kule. Danas je Baščaršija glavna turistička atrakcija grada Sarajeva.

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na e-mail: aparthotel.cs@gmail.com ili na br.tel.: +387 33 257 400, te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.