PRVI PUT NA CJ! Wellness ljeto na Braču u Waterman Holiday apartmanima u sklopu Waterman Svpetrvs Resorta s 1 noćenjem za do 4 osobe uz izbor smještaja i bazene, saune,...od samo 449 kn!

273 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jednu od ponuđene tri opcije smještaja: Waterman Holiday Studio Apartman ili Jednosobni Apartman ili Premium Jednosobni Apartman! Provedite ljetne praznike uz veliki izbor sadržaja za aktivan ili opuštajući odmor u Waterman Holiday apartmanima koji se nalaze u sklopu hotelsko - turističkog naselja Waterman Svpetrvs Resort. Kupon vrijedi od 20.06.20. do 12.09.20.!

IZVRSNA POGODNOST: na kupljenih 6 kupona, sedmi će biti GRATIS; na 12 naplaćenih kupona odobrena će Vam biti još + 2 GRATIS kupona...!!!


Romantični bijeg, gastronomsko iskustvo i doživljaji ili obiteljski odmor... Waterman Svpetrvs Resort je savršen izbor! Opustite se i uživajte u otočkoj atmosferi i jedinstvenom načinu života...

Ponuda uključuje: 2 dana uz 1 noćenje u Waterman Holiday Studio Apartmanu 2 + 1 za tri osobe ili Waterman Holiday Jednosobni Apartman 2 + 2 (dnevni boravak i odvojena spavaća soba) za 4 osobe ili Waterman Holiday Premium Jednosobni Apartman 2 + 2 (dnevni boravak i odvojena spavaća soba) za 4 osobe!


Korisnici ponude ostvaruju sljedeće pogodnosti:

Neograničeno korištenje vanjskih bazena, sauna, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, besplatan parking, besplatan WiFi, dječji mini klub prostor i program za djecu 4 - 11,99 godina.
Wellness prostor, restorani i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Mogućnost doplate za obroke na recepciji. Cijene obroka (po osobi i danu): doručak: 55 kn; Polupansion: 160 kn; All Inclusive: 230 kn. Djeca do 6,99 godina su gratis, a djeca 7 - 11,99 godina imaju 75% popusta na cijene obroka, smješteni u istoj smještajnoj jedinici sa dvije odrasle osobe koje plaćaju punu cijenu obroka,


Waterman Holiday studio apartman 2+1: balkon ili terasa, bračni krevet, mogućnost pomoćnog ležaja za dvoje (sve u jednoj prostoriji), kuhinja, telefon, satTV, kupatilo s tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).


Waterman Holiday jednosobni apartman 2+2: Apartman s jednom spavaćom sobom pruža savršeno rješenje za obitelji koje žele biti zajedno, a da pritom još uvijek imaju prostor za sebe. Odvojena soba vam daje dovoljno mjesta za disanje - tako da su i djeca i roditelji sretni!


Waterman Premium jednosobni apartman 2+2: Renovirani apartman s jednom spavaćom sobom. Balkon ili terasa, bračni krevet, mogućnost pomoćnog ležaja za dvoje u dnevnom boravku, kuhinja, telefon, satTV, kupatilo s tušem, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

Posebna pogodnost: 20% popusta na tretmane u Island Spa centru Waterman Svpetrvs Resorta - manikura, pedikura, masaže.


WATERMAN SUPETRUS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi. Kompleks je primjeren i za lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage.

Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.

Preporučeni dolasci i odlasci za boravke od 7 i više noći su subotom. U slučaju dolaska/ odlaska u drugim danima u tjednu moguća je promjena apartmana u subotu.

ODMAH nakon primitka kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail: sales@watermanresorts.com ili putem telefona na broj: +385 (0)21 640 253 uz kod i ID kupona (posebno naglasite ukoliko dolazite s djecom, te navedite godište djece).