Doživite srce zelene Hrvatske uz odmor u bjelovarsko-bilogorskim krajevima! 1, 2 ili 3 noćenja na bazi POLUPANSIONA s domaćim gastro izborom u Agroturizmu Vinia za 2 osobe... već od 555 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite odmor u prirodnim ljepotama bjelovarsko-bilogorskog kraja te vrhunski smještaj i gastro ponudu u Agroturizmu Vinia! Kupon vrijedi do 31.08.2020.

Na prekrasnim brežuljcima, nedaleko grada Bjelovara, smješten je Agroturizam Vinia obitelji Šapić. Naše gospodarstvo sastoji se od 8 hektara vinograda, vinskog podruma, restorana, 7 dvokrevetnih soba sa 3* i 1 dvosobni apartman sa 3*, dvorane za seminare, dječje igraonice, mini kamp i staje sa 15 konja. 

Vinotočje "Vinia" je obiteljska vinarija u kojoj se proizvodi i čuva vino dobiveno od grožđa iz obiteljskih vinograda. Vinogradi se nalaze na pitomim južnim obroncima Bilogore, na četiri lokacije, ukupne površine 8,5 hektara i 34.000 trsova. Najviše je posađeno Rajnskog rizlinga i Graševine, nešto manje je Pinota crnog i Pinota sivog, te Traminca i Muškata žutog.

Na našem gospodarstvu vam možemo ponuditi jahanje, a na lokalnim OPG-ovima možete degustirati i kupiti domaće proizvode. Prilikom boravka u Agroturizmu Vinia predlažemo Vam da posjetite okolne gradove i povijesno kulturne znamenitosti, kao i eno gastro ponudu.

Pozivamo bicikliste, jahače, motoriste, planinare, šetače kao i sve ostale da upoznaju našu predivnu Bilogoru!

Jahanje – Konjički klub Vinia nudi usluge novim jahačima da usvoje osnovne tehnike jahanja, usavrše jahanje, a one iskusnije upoznaju prelijepe terene Bilogore, terensko jahanje kroz slikoviti krajolik uz lokalne rječice, prekrasne prirodne šume, ribnjake, voćnjake, vinograde.

Biciklizam – mnogobrojne označene biciklističke staze, rute po Bilogori.

Moto cross – predivne staze po šumama i livadama.

Planinarenje – trekking i hiking

Ruta 1.: Bjelovar (stara povijesna jezgra, katedrala, muzej, tržnica) – Maglenča (Romska kuća-muzej, povijest Roma, degustacija romske pogače i rakije) – Jabučeta (vinarija, restoran). Ulaznica se plaća za Romsku kuću, kao i degustacija vina u Vinariji Coner

Ruta 2.: Đurđevac (utvrda, restoran, muzej, Hrvatska sahara, deve) – Virovitica (stara povijesna jezgra, dvorac) – Špišić Bukovica (hotel, restoran, lovni turizam). Ulaznica se plaća u Đurđevcu za muzej.

Ruta 3.: Koprivnica (stara povijesna jezgra, bazeni, restoran PRC) – Varaždin (stara povijesna jezgra, Varaždinsko groblje parkovna arhitektura i spomenik prirode, restorani). Ulaznica se plaća u Koprivnici za bazen.

Ruta 4.: Veliki Grđevac (izletište gdje je sniman film Vlak u snijegu) – Daruvar (stara povijesna jezgra, dvorac, termalni park, vinarija, pivovara, bazeni) – Garešnica (restoran) – Podgarić (utvrda). Ulaznica se plaća u Daruvaru za dvorac, termalni vodeni park, degustaciju vina u vinariji i pivovari.

Ruta 5.: Križevci (stara povijesna jezgra, restoran-pivnica) – Kalnik (planinarenje, restoran).

Ruta 6.: Čazma (stara povijesna jezgra) – Šumećani (restoran, izletište Kezele).