[NOVO!] Odlična večera za dvoje u restoranu Butler Gourmet&Cocktails Garden u Zadru! Počastite se vrhunskim menijem u 3 slijeda domaćih gastronomskih delicija uz butelju vina - za samo 299 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Restoran Butler Gourmet&Cocktails Garden smješten je na samoj Obali kralja Tomislava tik uz more pružajući čarobnu atmosferu i drugačiji doživljaj uživanja u dalmatinskoj gastronomiji prekrasnog grada Zadra... Kupon vrijedi za 2 osobe i može se iskoristiti do 02.07.2020.

Godine naslijeđa usadile su nam ljubav, bogata ostavština ponos, a generacije pred nama obavezu da nevjerojatnu gastronomsku baštinu dalmatinske i hrvatske kuhinje njegujemo, poštujemo i prezentiramo svijetu. Imamo tu sreću da nas u ovom malom kraju zemaljske kugle posjećuju ljudi iz cijelog svijeta pa je naš zadatak prikazati im našu kulturu onim najukusnijim putem - putem užitaka okusa koji ostaju u sjećanju!

Radno vrijeme restorana: od utorka do nedjelje od 12 h do 02 h.

Uživajte u meniju u 3 slijeda!

HLADNO PREDJELO

Selekcija sireva raznih stupnjeva zrelosti, od mladog kozjeg sira do zrelih ovčjih i kravljih sireva, domaće ukiseljeno povrće, svježe i sušeno voće, orašasti plodovi, vrući uštipci i nezaobilazni kajmak. 

GLAVNO JELO

Jadranska orada kapitalac (1kg) s domaćim krumpirima i povrćem, pečena u bijelom vinu, prošeku i začinima.

DESERT: slojevita kremasta torta od domaćih naranči i kandiranog voća s preljevom od gorke čokolade iz organskog uzgoja. 

Proučite i bogatu koktel ponudu i pronađete kombinaciju koja odgovara vašem ukusu i raspoloženju.  

Svjetski poznata imena ovih popularnih šarenih pića, ona malo manje razvikana, kao i naši autorski kokteli te jedinstven izbor premium koktela, ali i onih bezalkoholnih u kojima mogu uživati i najmlađi.

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom termina i stola, a ODMAH po kupnji i primitka kupona (KOD i ID) OBAVEZNA potvrda rezervacije na broj 023/316-159!