Doživite čarobnu bajku Plitvičkih jezera, najstarijeg Nacionalnog parka u Republici Hrvatskoj, koje će Vam dočarati jedinstvenu igru zelenila i vode i ostaviti Vas bez teksta…Kupon vrijedi isključivo polazak: 22.06.2020.!- OTKAZANO!


PROGRAM PUTOVANJA:

Okupljanje grupe u 05.45 h ispred na autobusnom kolodvoru u Sukoišanskoj ulici. Nakon upoznavanja grupe sa voditeljem putovanja, polazak prema PLITVIČKIM JEZERIMA. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, sve do jedinstvenog svjetskog bisera, PLITVIČKIH JEZERA.

Ovdje ćete doživjeti jedinstvenu igru zelenila i vode, koja će Vas ostaviti bez teksta! Ovo jedinstveno područje je proglašeno nacionalnim parkom još u travnju 1949. godine, a njihovu jedinstvenu ljepotu i značaj je prepoznao i UNESCO, te ih je 1979. godine uvrstio na listu prirodne baštine i to kao jednu od top prirodnih atrakcija!


Područje parka čini ukupno 16 jezera, koja možemo podijeliti na GORNJA i DONJA JEZERA koja se stepenasto prelijevaju i silaze jedno u drugo, a posjetiteljima nudi uživanje i opuštanje u jedinstvenom okruženju i uz modrozelenu boju jezera…
Po dolasku, kraći predah i odlazak u razgled jezera, u pratnji licenciranog voditelja putovanja.

Nakon razgleda, predah za kupnju suvenira ili samostalno istraživanje ljepota Parka i uživanje u istima.
Slijedi okupljanje grupe i odlazak prema mjestu polaska. Prepuni dojmova nastavljamo vožnju do Splita, a povratak na mjesto polaska se očekuje u kasnijim večernjim satima.

Nakon kupnje kupona, obavezna rezervacija s imenima putnika, kontaktom, mjestom polaska, uz KOD i ID kupona mailom na info@smart-travel.hr.