Wellness ljetni odmor uz Terme Lendava i kupanje u parafinskoj termalnoj vodi, saune, živu glazbu... 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u apartmanima Lipov Gaj***...samo 1078 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Terme Lendava - dobra volja je pola zdravlja, a učinak pomlađivanja neizbježan je uz jedinstvenu parafinsku vodu! Djeca do 2 godine gratis sa dvije odrasle osobe u apartmanu s polupansionom i kupanjem! Kupon se može iskoristiti isključivo u terminu od 05.07.20. do 09.10.20., od nedjelje do petka!

Ponuda uključuje: 2 polupansiona, smještaj u apartmanima Lipov Gaj ***; prehrana u restoranu hotela Lipa; neograničeno kupanje u jedinstvenoj parafinskoj termalnoj vodi (na dan dolaska od 11 h i cjelodnevno na dan odlaska); 1 ulazak u hotelski svijet sauna (10-14 h) za vrijeme boravka; noćno kupanje (petkom i subotom); korištenje ogrtača; večer uz živu glazbu (utorkom i petkom); animacijski program, besplatno parkirno mjesto.

Terme Lendava - dobra volja je pola zdravlja!

Kad pod Lendavskim goricam a nestanu brige, tijelo počne crpiti blagotvornu energiju kojom je darežljiva priroda oplemenila zelenu okolicu Terma Lendava. Za vaše zdravlje pobrinut će se ljekovita parafinska termalna voda koja učinkovito ublažava reumatske tegobe, za izvrsno osjećanje šetnje prirodom, a za dobro raspoloženje, koje će vas pratiti još dugo nakon odlaska kući, uvijek nasmijani domaćini!

 Kupon se može iskoristiti isključivo u terminu do 08.03.20.!

   Aktivni obiteljski odmor

Apartmansko naselje Lipov Gaj nalazi se u neposrednoj blizini lječilišnog kompleksa Terma Lendava i zajedno s Hotelom Lipa čini dvorište na kojem je gostima na raspolaganju cjelovita sportsko-rekreativna ponuda terma. Apartmani su idealan izbora za obitelji koje trebaju više prostora, a i za sve one koji žele više neovisnosti.

Prostornost i razigranost

Apartmansko naselje Lipov Gaj nudi 84 apartmana različitih veličina za od 2 do 5 osoba. Apartmani su opremljeni kupaonicom, kuhinjskom nišom, dnevnom sobom i spavaonicom, u jedinici za 4+1 osoba su dvije odvojene spavaonice.

Učinak pomlađivanja parafinske vode

Najvažniji izvor opuštanja u Termama Lendava je njihova ljekovita voda koja već mnogo godina pomaže ljudima jačati zdravlje i dobro raspoloženje. Iznimnu termalnu vodu odlikuje visok sadržaj parafina koji pozitivno utječe na vitalnost i mladenački izgled kože. Kupanje u vodi posebne zelene boje učinkovito rasterećuje organe za kretanje koji često najviše trpe zbog općeg stresa.

Aktivni odmor za staro i mlado

Terme Lendava sa svojom okolinom u kojoj dominiraju vinorodni brežuljci nude mnogobrojne mogučnosti za aktivni odmor. Od izleta, biciklističkih izazova do pojedinačnih i ekipnih sportova.

U Termama Lendava moguće je rezervirati i druge rekreativne i sportske aktivnosti, a mnogobrojne prirodne i kulturne zanimljivosti mame na kraće i dulje izlete.

Za Vašu sigurnost i zaštitu u grupi Sava Hotels & Resorts pobrinuli smo se za pripremu i uvođenje mnogobrojnih higijensko-zaštitnih mjera!

Biciklistički i pješački izleti

Mnoštvo različitih dinamičnih biciklističkih i pješačkih staza vijuga između brežuljaka s crkvicama i vinogradima, a skreći i u susjednu Mađarsku i Hrvatsku. Pješačke ture su organizirane i u stilu nordijskog hodanja.

Mura-Drava bike

Označene biciklističke staze povezuju Austriju, Sloveniju, Hrvatsku i Mađarsku. Za lakšu navigaciju i orijentaciju sve su staze označene GPS koordinatama i biciklisti si ih mogu prenijeti u svoje biciklističke navigacijske uređaje. Staze nadopunjuju tematski izleti biciklom između vinograda i različitih turističkih zanimljivosti.

Pomurska planinska staza

Zaštićena područja prirode u Goričkoj izvrsna su prilika za otkrivanje prirodne i kulturne baštine regije, a po cijelom kraju vijuga i Pomurska planinska staza.

Pješački izlet po Lendavskim goricama

Kroz Lendavske gorice vodi staza do Piramide koja je s 327 metara tamošnja najviša točka. U kapelici Sv. Trojstva 1728. prirodno je očuvana mumija vojskovođe Hadika koji je, prema narodnoj predaji, 1603. pao u borbi protiv Turaka u obrani Lendave.

Piknik u prirodi

Poseban doživljaj kombinacije rekreacije s piknicima u prirodi, degustacijama vina te razgledanja kulturnih i prirodnih znamenitosti.

Prije kupnje kupona molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija. Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija na broj za rezervaciju termina: +386 2 577 44 00 ili e-mail: info@terme-lendava.si, uz KOD kupona po primitku.