Sačuvajte mladost Vašeg lica i uklonite sve nasavršenosti! Uz mikrodermoabraziju i hladni ultrazvuk lica te hyaluronski serum u kozmetičkom salonu Beauty shop Zagreb već od 99 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupovine izaberite između dvije opcije: samo za lice ili za lice, vrat i dekolte. Beauty shop Zagreb, Vaše novo omiljeno mjesto za njegu lica i tijela, nalazi se u zagrebačkom kvartu Špansko! Rok iskoristivosti kupona je 25.07.2020.

Mikrodermoabrazija je postupak uklanjanja površinskog sloja kože i „ljuštenje“ odumrlih stanica. Potiče stvaranje novih stanica te kolagena. Mikrodermoabrazija je eksfolijacija dermisa – tj. dubinski piling kože. Radimo dijamantnom prašinom na aplikatoru priključenom na vakum. To je refreshing tehnika uklanjanja površinskog sloja kože i „ljuštenje“ odumrlih stanica.

Mikrodermoabrazija je tretman za sve životne dobi i za sve tipove i stanja zdrave kože. Potiče stvaranje novih stanica i kolagena, a koža je savršeno pripremljena za upijanje aktivnih tvari iz preparata koji ćemo nanijeti. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože.

Mikrodermoabrazija se primjenjuje kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija, čišćenje i hidratiziranje isušene kože, sitne linije i bore, smanjuje proširene pore i ožiljke od strija.

Rezultat je čista i sjajna koža. Već slijedeći dan bez crvenila i iritacija. Aparativni kisik izvrstan je u kombinaciji s mikrodermoabrazijom, jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih i hranjivih svojstava preparata za njegu kože.

Mikrodermoabrazija se ne preporučuje osobama:

koje imaju akutna upalna stanja kože
koje imaju gljivična i virusna oboljenja kože
koje imaju rak kože
koje su pod terapijom Roakutana (Roaccutane)
kod otvorenih rana i opekotina
za vrijeme ljeta kada je koža izložena suncu