Uočljiv, zavodljiv pogled i bez šminkanja! Ugradite ekstenzije trepavice u Beauty Shop Zagreb, kvart Špansko, ruski volumen za uvijek dotjeran izgled, samo 179 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se korist na adresi: Beauty shop Zagreb, Savska opatovina 28, Špansko, a kupon možete iskoristiti do 25.07.2020.!

Ponuda uključuje: ugradnju trepavica - ruski volumen možete izabrati jednu na jednu ili trepavice u pramenovima!


RUSKI VOLUMEN TREPAVICA
Ruski volumen trepavica je ugradnja ekstenzija trepavica od najfinijeg materijala koje potpuno odgovaraju vašim prirodnim. Oblik možete podešavati da prate prirodan rast vaših ili da ih malo korigujete u zaviosnosti od vaših želja. Takođe možete izabrati da li želite duže ili kraće kao i koliko volumena smatrate da vam je potrebno.Postupak traje sat ipo vremena. Potpuno bezbolan, i bukvalno nemate nikakvih smetnji. Legnete i uživate. Sve vrijeme su vam zatvorene oči.
Kad na svaku našu prirodnu trepavicu nadograđujemo nekoliko pramenova za razliku od klasične nadogradnje gdje ide jedan na jedan (jedna umjetna na jednu prirodnu). U slučaju ruskog volumena od 3 do 10 trepavica ide na jednu našu prirodnu. Generalna definicija nadogradnje je da su to umjetne trepavice gdje se dlaka (jedna ili više) nadograđuje na jednu našu prirodnu.


Koliko vremenski traju trepavice na očima i kada je potrebno raditi korekciju?

Vremenski ovisi od obnavljanja naših prirodnih trepavica. Životni rok jedne trepavice je od 30 do 90 dana. I to je sve individualno…kod ljudi kojima brzo rastu kosa, nokti…obično brzo rastu i trepavice. Njima je potrebna korekcija svaka dva tjedna. Osobe koje imaju jako tanke prirodne trepavice i kojima su male  je potrebno otprilike svaka dva tjedna. Kod normalnih prirodnih dlaka traju i po mjesec dana. Dakle od 2 do 4 tjedna je optimum trajanja trepavica.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na tel: 099 789 9588, uz KOD i ID kupona po primitku.